Insula Iubirii Sezonul 7 Episodul 17 de pe 18 August 2023

insula iubirii sezonul 7 episodul 17 online 17 august 2023

Ultimele trei zile ale celui mai dur test de fidelitate, Insula Iubirii sezonul 7 episodul 17 de pe 18 august 2023, vin cu provocări la foc automat şi expunere maximă la tentaţie, cu emoţii dezlănţuite şi decizii care pot răsturna totul într-o clipă, iar asta o vor resimţi din plin concurenţii.

În seara aceasta, un eveniment unic în acest sezon va antrena decizii şi schimbări majore în ambele vile. Foarte puţin îi mai desparte pe participanţii celui mai dur test de fidelitate de ceremonia finală a focului şi momentul crucial al experienţei lor, când se vor confrunta cu adevărul gol-goluţ din relaţiile lor.

Insula iubirii sezonul 7 episodul 17 de pe 18 august 2023

Vilele fierb sub emoţii de cod roşu, aşa că cea mai nouă alegere pentru date le va distrage puţin atenţia şi le va acorda încă o şansă de a-şi lămuri, alături de ispite, ce simt şi ce doresc cu adevărat. Ce participanții nu știu deocamdată este că Insula îi va surprinde cu un eveniment unic în acest sezon, o veste-şoc, venită din partea lui Radu Vâlcan, care va antrena decizii și schimbări majore în ambele vile.

În ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Ema Oprișan a făcut un gest neașteptat după ce Romeo Vasiloni s-a întors de la bonfire, iar Răzvan Kovacs a surprins cu atitudinea sa. Mai jos puteti viziona in premiera un nou sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 17 online 18 august 2023.

Romeo Vasiloni a fost la bonfire cu Răzvan Kovacs și ispita a încercat să îi explice cu ce a greșit față de Ema Oprișan, însă dialogul a generat imediat numeroase scântei. Întors la vila fetelor, Romeo i-a povestit Emei ce s-a întâmplat, apoi aceasta a avut un gest surprinzător. Și Răzvan Kovacs a făcut ceva neașteptat față de ispita Daria Cuflic, în ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Apoi, Romeo Vasiloni a dezvăluit ce a discutat cu Răzvan Kovacs, dar și ce impresie i-a făcut concurentul, după ceremonia focului de la Insula Iubirii sezonul 7. Ema a conștientizat că Răzvan n-a învățat din experiențele trăite pe insulă și că nu s-a schimbat deloc în bine.

Emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 17 online 18 august 2023, poate fi vizionat mai jos

În ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Alin Simoiu a intrat în patul Biancăi Giurcă și discuția dintre cei doi a fost filmată. Bianca Giurcă este din ce în ce mai apropiată de ispita Alin Moise și acest lucru se vede în numeroase gesturi de afecțiune pe care tânăra nu se mai ferește să le arate. În ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Alin Simoiu a intrat în patul Biancăi Giurcă și camerele de filmat au surprins totul. Va invitam sa vizionat chiar aici mai jos emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 17 de pe 18 august 2023, integral…

În timp ce Marius Moise pare că se gândește la ce va face după emisiune, Bianca Giurcă pare tot mai apropiată de Alin Simoiu și nu se mai ferește la fel de mult de camerele de filmat. Tânăra caută mereu atenția ispitei, chiar dacă are și momente în care se gândește la ce va zice lumea de la ea din sat atunci când se vor difuza imaginile.

După ce au stat împreună seara, Bianca Giurcă s-a retras în cameră și Alin Simoiu a intrat în patul ei. La vila concurenților, Daria Cuflic a mers la plajă și a spus ce o supără: „M-am pupat, m-am făcut de rușine cu un bărbat care nu merită”. Daria a părut deranjată de faptul că Răzvan vorbește ceva cu ea ceva, dar cu ispitele celelalte altceva.Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.16! VeziAici.NET