Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 89 Gala 20 Complet 18 August

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
În ediția din seara aceasta la bravo ai stil sezonul 8 episodul 89 gala 20 complet 18 august 2023, Rebecca a răbufnit. Concurenta nu a mai suportat pretextele aduse de Jasmine cu privire la greșelile ei din trecut, pe care, aceasta din urmă, pare să nu și le asume. Lucrurile au părut să se aprindă între Rebecca și Jasmine în această seară.

În culise, cele două concurente de la ,,Bravo, ai stil!” au redeschis un subiect petrecut în urmă cu câteva ediții, în care Jasmine este acuzată că i-ar fi stricat bijuteriile colegei sale, Rebecca. În urma acuzaților Rebeccăi la adresa Jasminei, precum că i-ar fi distrus bijuteriile, aceasta din urmă a negat cu vehemență cele întâmplate, ceea ce a stârnit furia Rebeccăi.

Bravo, ai stil 18 august 2023 sezonul 8 episodul 89 online

Rebecca a readus în discuție faptul că Jasmine i-ar fi distrus bijuteriile, subliniind faptul că cineva din producție a asigurat-o de acest lucru. Concurenta incriminată a răspuns acestor acuzații spunând că: ,,Lucrurile erau întinse pe tot bagajul meu.(…) Le-am luat, le-am pus pe scaun, am deschis bagajul și m-am schimbat”.

La scurt timp după schimbul de replici dintre cele două concurente, colegele nu au ezitat să-și dea cu părerea pe marginea acestui subiect. De asemenea, Iris a relevat că Jasmine: ,,Are un stil de a te scoate din sărite, cum rar mi-a fost dat să întâlnesc”.

În această seară, concurentele ,,Bravo, ai stil!” au abordat subiectul imaginii false furnizate pe rețelele sociale. Alexandra este de părere că acest lucru este nociv pentru internauți, în special pentru cei din generația Z. În culisele emisiunii ,,Bravo, ai stil!” s-a iscat o discuție sensibilă între concurente.

Acestea s-au atacat dur în ceea ce privește imaginea pe care o transmit publicului, în mediul online. Alexandra a inițiat un subiect referitor la faptul că fiecare ar trebui să fie mulțumită cu ea însăși, având-o ca țintă pe Jasmine, pe care concurenta a acuzat-o că postează poze editate pe social media.

Însă, Jasmine a susținut faptul că: ,,Mie mi-a plăcut din totdeauna să-mi editez pozele. E ceva ce recunosc. E ceva ce, probabil, fac toți influencerii”. Alexandra i-a răspuns dur colegei sale, afirmând că aceasta doar minte internauții prin ceea ce face cu pozele ei.

Jasmine a preferat să răspundă cu calm acestei replici, fiind de părere că nimeni nu reprezintă, neapărat, un etalon. Rebecca și-a exprimat, scurt, punctul de vedere despre această situație, fiind de părere că fiecare are libertatea de a face ce dorește.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 89 integral 18 august 2023, poate fi vazuta mai jos

Eliminarea care a zguduit platoul ”Bravo, ai stil!” Aza, Jasmine și Andreea au ajuns în pragul eliminării și au așteptat cu nerăbdare verdictul serii! În această seară, în ediția concept, Ilinca Vandici le-a anunțat pe concurente că va fi o Gala eliminatorie, presărată cu emoții uriașe și mult suspans.

În ceea ce privește clasamentul steluțelor acumulate de la ultima ediție concept eliminatorie și până în prezent, cea care s-a situat pe primul loc a fost tot Maria, iar ultimul loc a fost ocupat de Jasmine, care a ajuns să i se alăture Azei, în cursa spre eliminare. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil 18 august 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!