America Express: Drumul Aurului – Sezonul 1 Episodul 41 FINALA 26 Martie 2023

america express drumul aurului finala episodul 41 online

Mult așteptatul moment al înfruntării finale la America Express sezonul 1 episodul 41 online 26 martie 2023 a sosit! În această seară, de la ora 20:00, Marea Finală a celui mai dur reality show din România aduce la a1 spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea.

Finala America Express Drumul Aurului episodul 41 reluare 26 martie 2023

Mult așteptatul moment al înfruntării finale la America Express a sosit! În această seară, de la ora 20:00, Marea Finală a celui mai dur reality show din România aduce la a1 spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea.

După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi sunt pregătite pentru o bătălie memorabilă. Concurenții își vor aduna toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun. Vezi mai jos finala america express sezonul 1 episodul 41 integral 26 martie 2023.

Ca să cucerească El Dorado, vor trece printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer. De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au parte de o cursă trepidantă, demnă de o Mare Finală.

Momentele impresionante nu vor lipsi, dar competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea.

”Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea. ”Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea.

”Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus Andreea Antonescu.

Emisiunea America Express drumul sezonul 1 episodul 41 finala din 26 martie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

”Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor.

Cum se va desfășura ultima cursă și cine va câștiga mult râvnitul trofeu al celui mai dur reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro telespectatorii vor afla urmărind Marea Finală America Express 26 martie 2023 episodul 41, pe a1, în această seară, de la 20:00.