Mireasa – Sezonul 7 Episodul 51 – 27 Martie 2023

mireasa sezonul 7 episodul 51

Alex, fostul concurent al sezonului 7 Mireasa episodul 51 complet, a avut o intervenție telefonică în editia de pe 27 martie 2023. El și Irina au spus că nu mai formează un cuplu și că și-au urat să fie fericiți.

Imediat cum a aflat rezultatul cursei de eliminare, Alex a avut mai multe discuții cu Mihai, unde l-a sfătuit să nu fie vocal și i-a sugerat să spere că „vor cădea măștile”.

Mireasa 27 martie 2023 sezonul 7 episodul 51 reluare

„Falsitatea dintre Dima și Sabrina. Doar tu (n.r. Mihai) și Dani nu ați făcut cuplu doar de dragul de a face. Aș continua să-l susțin pe Mihai pentru că e la fel de sincer cum sunt și eu”, i-a spus Alex lui Mihai.

De când a aflat că Alex a fost eliminat din competiția Mireasa, Irina a mărturisit că între ea și tânăr e o pasiune ca o amăgire:

„E fain că există o pasiune nebună. Sunt emoții, dar asta e o amăgire, nu e o fericire. E un drog”, a spus Irina.

În editia de pe 27 martie 2023 de Mireasa sezonul 7 episodul 51, Irina a mărturisit că odată cu ieșirea lui Alex din casa Mireasa s-a încheiat și relația lor.

„Simt că n-o să fim împreună. Vorbeam că dacă rămâneam în casa Mireasa, cu ajutorul psihologilor și părerilor din jur, puteam să fim. Afară, nu. Ar fi doar uși trântite. Când a plecat Alex ne-am urat să fim fericiți”, a spus Irina.

Alex a avut o intervenție telefonică în direct pe 27 martie 2023, la 3 zile de când a părăsit casa Mireasa.

În editia de Mireasa de pe 27 martie 2023 s-a discutat despre „gluma fizică” făcută de Zain față de Mihai, care l-a deranjat pe iubitul lui Hatice. Discuțiile s-au aprins în direct.

Zain a încercat să facă o glumă cu Mihai. Conurentul Mireasa și-a pus două baloane sub tricou, în zona pieptului și l-a tras pe Mihai de ceafă spre baloane. Mihai l-a împins pe Zain și și-a exprimat nemulțumirea față de gest.

„Ai niște glume de nu ți le înțeleg”,i-a spus Mihai lui Zain.

„Te-au enervat glumele mele?”, a reacționat Zain.

„Poate n-am chef de glumele tale”, a spus Mihai.

„Dacă ești supărat pe glumele tale îmi cer scuze și gata”, a conchis Zain.

Mihai a servit masa cu Hatice și i-a povestit despre gluma care l-a deranjat.

„Abia mă trezisem, eram supărat. Să vii tu din senin să mă iei de gât pe mine. De unde știi că îți permit și a zis că nu mai facem glume cu Mihai. Ce glume-s astea?”, i-a spus Mihai lui Hatice. Mai jos poti sa vezi in reluare emisiunea mireasa din 27 martie 2023 sezonul 7 episodul 51.