America Express: Drumul Aurului – Sezonul 1 Episodul 38 – 20 Martie 2023

america express sezonul 1 episodul 38

Săptămâna mega finalei America Express drumul aurului episodul 38 a început aseară în forță, cu bătălia pentru ultima amuletă și ultimul Joker din acest sezon.
După o luptă strânsă, echipa câștigătoare a fost cea alcătuită din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, într-o ediție America Express 20 martie 2023 online lider de audiență pe toate segmentele de public.

America express: drumul aurului episodul 38 reluare 20 martie 2023

În seara aceasta, competiția continuă cu o misiune explozivă: concurenții trebuie să organizeze propriul carnaval chiar în orașul unde are loc al doilea cel mai mare carnaval din lume!

Cele 3 echipe care au mai rămas în competiția America Express – Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu – s-au întrecut în ediția de ieri pentru calificarea la ultimul joc de amuletă din acest sezon.

Desfășurat pe plajele de la Marea Caraibilor, jocul a pus față în față echipele formate din Bordea și Cortea, respectiv Andreea Bălan și Andreea Antonescu, victoria aparținând celor dintâi. Alături de amuleta de 1.000 de euro, Bordea și Cortea au extras un Joker care le-a adus un avantaj secret, ce urmează să fie dezvăluit.

America Express sezonul 1 episodul 38 continuă în această seară cu o explozie de culoare, muzică, dansuri și costume extravagante. Concurenții au parte de o misiune de proporții: trebuie să organizeze propria paradă de festival, inspirați fiind chiar de carnavalul care se desfășoară anual în orașul unde au ajuns.

Este vorba despre Carnavalul de la Barranquilla, al doilea cel mai mare eveniment de acest gen din lume, după cel din Rio de Janeiro. De la cele mai zgomotoase parade muzicale la cele mai colorate defilări de costume și măști, carnavalul transformă orașul natal al Shakirei în capitala mondială a muzicii și dansului timp de 4 zile. Vezi mai jos reluarea emisiunii america express sezonul 1 episodul 38 online 20 martie 2023.

Astfel, pentru această probă de anvergură, concurenții își vor folosi toate calitățile care i-au propulsat până în etapa finală: de la răbdare și viteză la coordonare, inteligență și carismă. Dar și talent artistic și pricepere antreprenorială, pentru că un carnaval este costisitor.

O noua editie america express din 20 martie 2023 sezonul 1 episodul 37, poate fi vazuta mai jos

Iar echipele trebuie să facă rost de resursele financiare necesare organizării unei parade creând o afacere sau folosindu-și talentele artistice în timp ce poartă costume tradiționale românești. După ce reușesc să procure bugetul de care au nevoie, concurenții se transformă în personaje de carnaval, reinterpretând întreaga manifestare, care va fi jurizată de prestigioși judecători locali – regi, regine, legende vii ale Carnavalului de la Barranquilla.

Cum vor face față concurenții acestei provocări de amploare telespectatorii vor afla în ediția America Express 20 martie 2023 episodul 38 sezon 1 difuzată de a1 în această seară, de la ora 20:30.