Survivor Romania – Sezonul 4 Episodul 32 Reluare 20 Martie 2023

survivor romania 20 martie 2023 sezonul 4 episodul 32
Competiția sportivă de la pro, moderată de Daniel Pavel, revine pe micile ecrane cu noi provocări în survivor romania sezonul 4 episodul 32 din 20 martie. Ce se întâmplă în junglă cu participanții, după ce a fost eliminat DOC din echipa Faimoșilor.

Survivor România le aduce telespectatorilor un nou episod în cursul serii de luni, 20 martie 2023, începând cu ora 20:30. Cele două mize ale jocului sunt de captivitate și imunitate, candidații trebuind să dea totul pentru a rămâne în continuare în Republica Dominicană.

Faimoșii se gândesc cum îi afectează eliminarea lui DOC, decizia fiind luată de fanii emisiunii de la pro în urma voturilor. Concurenții cu banderolă roșie încearcă să vadă plusurile și minusurile pe care le au în tabără.

Survivor Romania sezonul 4 episodul 32 din 20 martie 2023

„Sunt fericită că lumea vede realitatea”, a spus Carmen Grebenișan, notează pro, în timp ce Kamara susține că cel mai bine era să plece cineva din echipa albastră: „Benefic pentru noi era să plece un Războinic”.

Ionuț Iftimoaie nu este deloc încântat de energia și starea de spirit din camp. Sportivul își dorește să stea cât mai departe de discuțiile din echipa din care face parte și vrea să se concentreze la intrările pe care le are de făcut pe teren.

„Nu am venit la Survivor să mă murdăresc în mocirla în care văd că ei se scaldă…”, spune Faimosul din Republica Dominicană la testimoniale. Nici în echipa Războinicilor de la Survivor România 20 martie 2023 lucrurile nu sunt tocmai pe roze. Vezi mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 20 online difuzata la data de 20 martie 2023 fara intreruperi.

Războinicii au parte la rândul lor de un scandal, chiar dacă au rămas în formula completă în reality show-ul de la pro. Concurenții nu au liniște, mai ales că Alin simte că este trădat de colegii de la Survivor România.

Participantul nu vrea să se mai implice în treburile din trib. De asemenea, Alexandra Porkolab susține că totul face parte din noile strategii ale tânărului. În plus, Remus nu este văzut cu ochi buni de telespectatori.

Mai jos puteti vedea o noua editie din survivor romania 20 martie 2023 sezonul 4 episodul 32

Fanii emisiunii susțin că acesta s-a schimbat radical în ultima perioadă. Rămâne de văzut ce îi așteaptă pe candidați la Jocul de Captivitate, cine ajunge să fie luat ostatic, dar și care este miza pe care o are meciul de imunitate. Mai jos poti viziona reluarea emisiunii survivor romania sezonul 4 episodul 32 reluare 20 martie 2023