America Express Drumul Soarelui Episodul 11 – 4 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Astăzi ne adâncim în misterele și legendele unui trib străvechi la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 11 online 4 noiembrie 2023. Impactul cultural va fi puternic, dar echipele trebuie să păstreze ritmul de cursă. În curând Irina Fodor va pune în joc primele bilete către Ecuador, la pachet cu imunitatea. Concurenții au toate motivele să tragă tare pentru că America Express continuă și aduce misiuni nebănuite. Cursa a început, însă a venit cu pericole la pachet: Ada Galeș s-a accidentat! Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 11 integral 4 noiembrie 2023.

A fost o cursă tensionată și plină de peripeții la finalul căreia Iulia Albu și Mike Iacob s-au trezit în fața judecății Zeului Soare, care surprinzător s-a arătat verde și echipa celor doi, odată salvată, a tras câteva concluzii despre cum relația lor merită optimizată! Ce va urma vom vedea! Un lucru e sigur: urmează a treia etapă pe Drumul Soarelui, cea de pe urmă din Columbia!

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 11 complet 4 noiembrie 2023

Irina Fodor își face apariția în fața concurenților și îi anunță misiunea de astăzi: „Nu vom dansa astăzi, dar, oricum, ceea ce port are legătură cu ceea ce veți face, ca întotdeauna! Începe ultima etapă din Columbia!

Zeul Soare ne mai ține aici câteva zile, după care ne invită într-o altă țară, așa că dacă vă doriți să vedeți câte lucruri frumoase sunt de descoperit și în Ecuador, terminați în forță ultimul parcurs din Columbia!

Vorbim de câteva sute de kilometri către un alt oraș important, traseul etapei ne va purta printr-un ținut unde majoritatea columbienilor n-au ajuns niciodată. Este un ținut al unor grupuri etnice cu o istorie zbuciumată strămoșii lor au fost aduși aici cu forța, în corăbii.

Dacă pe vremuri erau sclavi, astăzi sunt poate cei mai liberi dintre columbieni. În fiecare oraș al Columbiei, în procent important, îl reprezintă afro columbienii. Numai în Bogota sunt, conform recensământului, peste 1 milion, dar cea mai mare concentrație de populație afro o regăsim pe Coasta Pacificului. Ei duc o viață simplă, sunt păstrători ai identităților culturale și au câștigat un statut aparte în rândul celorlalte grupuri indigene. Să știți că sunt mândri să-și etaleze muzica, limba și tradițiile! Dacă vă plac combinațiile puternice de culoare, este o etapă în care veți fi uimiți de niște combinații cu puternic impact vizual, dar și emoțional, așa adaugă”, le poveste;te prezentatoarea de pe Drumul Soarelui. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 11 online 4 noiembrie 2023.

Tensiunile cresc, iar ambiția fiecărei echipe de a obține imunitatea este la cote maxime. De data aceasta, imunitatea aduce cu sine și biletele pentru Ecuador, următoarea destinație pe Drumul Soarelui, iar acest lucru aduce și mai mare presiune echipelor, care își ies rapid din sărite.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 11 online 4 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Echipele noastre, însă, dau piept cu o realitate de care au stat departe până acum. Plecați în misiune de pe Drumul Aurului, descoperă cum trăiesc alți oameni: ”Am plâns de cât de greu a fost. Nu-mi mai simțeam brațele, spatele… A fost foarte greu din punct de vedere fizic”, a povestit Laura Giurcanu.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au scăpat sticlele de apă și una dintre ele s-a spart și curgea apa. Lara și-a ieșit din fire după ce coechipiera sa a răsturnat sticlele care trebuia să ajungă la localnici: “Sânziana are 47 de kilograme, roaba aia avea 60 de kilograme, era fizic imposibil ca Sânziana să mute roaba. În momentul în care a încercat, roaba a căzut instant, m-am enervat și mai tare pentru că apa curgea”, a spus ea. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 11 complet 4 noiembrie 2023.