Groapa Sezonul 1 Episodul 8 Online 4 Noiembrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 8 online 4 noiembrie 2023

Într-un oraș din groapa sezonul 1 episodul 8 online 4 noiembrie 2023 în care o singură familie a deținut puterea ani de zile, iar un individ a reușit să distrugă liniștea în doar câteva zile, nimic nu mai poate fi cum era. Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 8 reluare 4 noiembrie 2023.

Când Vlahii controlau totul, așteptările erau clar definite, banii erau tocmiți și adevărul era practicat de către toată lumea. Acum… minciunile, vorbele spuse cu răutate, banii aruncați doar pentru a impresiona și a câștiga respectul oamenilor.. toate sunt la ordinea zilei. Franco, Sasha, Vali, Sandu continuă să lupte cu toate armele pentru o supremație atât de dorită.

Groapa sezonul 1 episodul 8 de pe 4 noiembrie 2023

​Cândva cei mai apropiați oamenilor ai Vlahilor, acum Sile și Titi se confruntă, pentru prima dată, cu sentimentul că nu-și mai găsesc locul. ”Nu mi se leagă de ce n-are încredere în noi”, vor dezbate aceștia despre motivația lui Sașa de a-i ține departe de deciziile familiei și de toate acțiunile din casă. Oare-și mai pot regăsi ei cu adevărat spațiul pentru a arăta cât sunt de necesari lângă Sandu și fiii lui?

Deși abia a venit în Giurgiu și a crezut că și-a luat aproape doar oameni pe care se poate baza, Franco simte deja gustul amar al dezamăgirii. ”Cineva dă din casă, nu-și ține gura”, i se va confesa el lui Benny, singurul care nu l-a părăsit niciodată și care ar sări și-n fața glonțului pentru șef. Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 8 online 4 noiembrie 2023.

Sandu va avea o discuție corectă atât cu Sașa, fiul său pierdut și acum regăsit, de la care va vrea să afle cine-i mai joacă pe la spate, dar și cu Alma, nora pe care nu o aștepta sub nicio formă. ”Ne mai vinde cineva, așa-i? Cine-i? Fratele care te vinde, nu mai e frate”, va fi povața mafiotului către Sașa.

Bojan. Un nou personaj apare în GROAPA și vine cu gânduri mari – să facă afaceri cu prințișorul. Problema e că va fi înșelat și că-și va pierde instant încrederea în el. Oare ce se va întâmpla?
Manuela. Soția disperată de supremație este în pericol. ”Ești oaspete, nu e casa ta”, îi va spune diseară Zina. Mai știe femeia cum să se facă plăcută printre Vlahi?

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 8 reluare 4 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa. Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 8 complet 4 noiembrie 2023.