America Express Drumul Soarelui Episodul 15 – 8 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

A început cursa pentru ultima șansă din Columbia la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 15 online 8 noiembrie 2023! Experiența vine la pachet și cu delicatese ale locului. Așa cum a obișnuit pe toată lumea, cel mai dur reality show nu îi scapă pe concurenți de probele care îi provoacă să mănânce cele mai ciudate combinații de mâncare. De această dată, o supă din resturi precum: ochi, creier, fudulii. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 15 integral 8 noiembrie 2023.

Irina Fodor i-a pus în fața unei probe dificile, care nu este deloc pentru cei ce nu au stomacul tare!

“Dragilor, începe ultima cursă pentru ultima șansă din Columbia! În acest oraș, atât cât pare el de periculos, totuși, se desfășoară carnavalul care se numește Alb și Negru. Localnicii se pictează în două culori pentru a omagia diversitatea. Asta veți face și voi, dar până atunci, va trebui să mâncați ceea ce se mănâncă după ce se termină Carnavalul! Se numește sopa de sorpresas”, anunță Irina Fodor.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 15 complet 8 noiembrie 2023

Iuliana Pepene deja știa că va mânca singură: “Noi de când am plecat, Sonia mi-a spus că nu o să mănânce nimic în competiția asta pentru că știa că o să avem de mâncat tot felul de scârboșenii și i-am zis să stea liniștită, din punctul ăsta de vedere, că o să mănânc eu. Sau cel puțin o să încerc.”

Un individ a pus un pistol la capul reporterului. Din fericire, nimeni nu a fost vătămat fizic în timpul acestui incident. Atenție, imaginile ce urmează pot avea un puternic impact emoțional.

Irina Fodor a continuat: “Aseară s-au petrecut niște lucruri despre care trebuie să vorbim și pe care trebuie să le știți cu toții! Una dintre echipele noastre a fost atacată și jefuită. Este vorba de Cleopatra și Edward, ei nu au pățit nimic. Șoferul și reporterul nostru au fost jefuiți cu pistolul la tâmplă. Edward era lângă mașină, a tras-o pe Cleopatra înauntru, cei de la securitate au venit în aceeași secundă. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 15 online 8 noiembrie 2023.

Au tras, au răni pe unul dintre agresori s-au mai tras ulterior focuri de armă și în fața hotelului nostru pentru că motocicliștii care i-au atacat pe ei treceau pe acolo și securitatea a fost nevoită să tragă din nou. A fost o noapte grea pentru Edward și Cleopatra, care au stat în hotel cu noi aseară și Edward s-a dovedit foarte curajos.

Adrianei, colegei noastre, i -a furat telefonul, doi dintre agresori au fost prinși deja aseară și după cu vedeți astăzi suntem înconjurați de poliție și de securitate. Hoții, se pare că nu voiau decât telefoanele și, doamne ferește, dacă, cumva, se întâmplă vreodată, deși e imposibil astăzi, dar dacă se întâmplă orice, dați telefonul!

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 15 online 8 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

E telefonul de producție, oricum nu aveți telefoanele voastre. Nu negociați! În timpul zilei pare că nu se întâmplă așa ceva. Astfel, vom încerca să terminăm cursa de astăzi pe zi”, anunță Irina Fodor. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 15 complet 8 noiembrie 2023.