Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 9 de pe 8 Noiembrie 2023

visuri la cheie sezonul 10 episodul 9
Viața ar trebui să fie compusă din momente frumoase și din provocări care să te întărească, care să te facă să fii mai puternic, dar uneori… viața e făcută din clipe dure și din amintiri încărcate de suferință care te vor urma peste tot. Așa este și povestea lui Vasile, tânărul de 19 ani pe care-l vom cunoaște miercuri seară, 8 noiembrie 2023. Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 9 de pe 9 noiembrie 2023.

Vasile Baboianu de la visuri la cheie sezonul 10 episodul 9 de pe 8 noiembrie 2023 se descrie ca fiind „cel mai singur copil cu frați din câți ați văzut” și asta pentru că, deși are șase frați, soarta l-a purtat mai mereu pe o cale pe care nimeni nu i-a întins o mână de ajutor. Mama lui s-a despărțit de soțul abuziv cu care avea ceilalți șase copii și l-a făcut pe Vasile cu un om de știință, cercetător.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 9 de pe 9 noiembrie 2023

Viața bate, în orice moment și la orice oră, filmul de la televizor. Vasile Baboianu, un tânăr de 19 ani cu visuri înalte, este dovada vie că un scenarist bun, dar crud, a realizat o capodoperă pe care să o admire milioane de oameni.

Echipa Visuri la cheie a aflat povestea sfâșietoare a lui Vasile Baboianu, un adolescent care poate fi oricând sursă de inspirație pentru orice om căzut. Tânărul are șase frați, însă singurul lucru pe care îl au în comun este o mamă bulversată de drama pierderii a doi soți. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 9 online 8 noiembrie 2023.

Tatăl lui Vasile avea aproape 80 de ani când băiatul s-a născut. Adolescentul nu a apucat să-l cunoască, însă a aflat de la mama lui că „a murit împăcat” și fericit că l-a făcut. Din acel moment, Vasile a rămas exclusiv în grija mamei, însă viața sa a luat o turnură neașteptată.

Băiatul a fost lăsat de mama lui la mănăstire, vreme de opt ani. Ea a ales calea bisericii și a început să strângă bani pentru instituția de cult. „A cerșit, pe scurt, pentru mănăstirea respectivă”, a mărturisit Vasile.

După opt ani, mama l-a luat înapoi și s-au stabilit amândoi într-un sat din județul Tulcea, dar, la presiunea apropiaților, ea a decis să revină la București, în apartamentul cu două camere moștenit de băiat de la tatăl lui. Vasile voia să urmeze un liceu bun și, ulterior, să studieze Arhitectura. Dar, lucrurile s-au complicat.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 9 integral 8 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Întorși în București, Vasile și mama lui au aflat că apartamentul cu două camere din centrul Capitalei urma să fie scos la vânzare de asociație pentru recuperarea costurilor restante la întreținere. Aveau de achitat 60.000 de lei la asociația de proprietari și, într-un moment de curaj maxim, mama băiatului a obținut o amânare pentru a face rost de banii necesari stingerii datoriei. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 9 reluare 8 noiembrie 2023