America Express Drumul Soarelui Episodul 16 – 12 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Echipele de la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 16 online 12 noiembrie 2023 pornesc în prima cursă pentru calificarea la amuletă la peste 2.800 de metri altitudine. Întrecerea devine din ce în ce mai dificilă, efortul fizic resimțindu-se din plin la o asemenea altitudine. Iar traseul îi poartă pe concurenți în continuă urcare! Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 16 integral 12 noiembrie 2023.

Aventura sezonului 2 America Express a ajuns la cea de-a doua țară de pe Drumul Soarelui. După trei etape consumate în Columbia, cele opt echipe rămase în concurs continuă întrecerea în Ecuador. Astfel, diseară, concurenții se vor aduna la careu în Ibarra, orașul ecuadorian cu parfum colonial unde Irina Fodor le va prezenta impresionantul traseu care îi așteaptă în următoarele patru etape din această țară.

De la peisaje unice, cu creste înzăpezite și vulcani la orizont, dar și cu vegetație luxuriantă la poale, competitorii vor ajunge în zona amazoniană a Ecuadorului, casa celor mai multe specii de plante și animale, dar și a unor triburi cu tradiții fascinante, iar de-acolo, mai departe, la plajele aurii din Manta, pe Coasta Pacificului.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 16 complet 12 noiembrie 2023

Prima zi petrecută în Ecudoar a început în forță pentru cele 8 echipe rămase în competiție. Concurenții au așteptat nerăbdători să descopere ce misiuni urmează, la America Express sezonul 2. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au auzit pe ce drumuri îi va purta Drumul Soarelui.

În ediția precedentă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați în ultima etapă petrecută în Columbia. Acum, concurenții au ajusn în Ecuador, a doua țară de pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 2.

„Este singura țară de pe linia Ecutoarului care îi poartă numele, adică foarte aproape de zeul soare. Pe culmile traseului acestui sezon, unde ne vom aventura timp de 4 etape, vom vedea peisaje unice, cu creste înzăpezite, vulcani la orizont, plantații de cacao la poale, cu vegetație luxuriantă. Vom ajunge în Amazon, acolo unde se formează Amazonia, „plămânul platenei”, casa celor mai multe specii de plante și animale, dar și a unor triburi cu tradiții fascinante, dar și înfricoșătoare”, a zis Irina Fodor. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 16 online 12 noiembrie 2023.

Înainte de cursă, concurenții au aflat ce trebuie să facă pentru a pune mâna pe primul plic roșu în prima zi din Ecuador, la America Express sezonul 6.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 16 online 12 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

„Suntem în Ibara, într-un oraș cu parfum colonial, dar unul aparte. Vom începe o călătorie fantastică, descoperim o cultură parcă înghețată în timp și vorbim de primul Joker din Ecuador. Înainte de-a da startul cursei trebuie să treceți pe la mine să luați mapele, însă n-o să găsiți niciun plin roșu aici. Ca să îl găsiți trebuie să mergeți pe aici, prin jur, pe la cafenele și magazine, și să întrebați dacă au ceva rece pentru voi. Apoi veți afla și ce trebuie să faceți mai departe. Nu vă place misterul?!”, a adăugat apoi Irina Fodor.

Concurenții au pornit imediat la drum și s-au apucat să caute plicurile și blocurile de gheață, pe care apoi s-au chinuit să le topească. Aris și Alexia Eram au dat dovadă de ingeniozitate și s-au bucurat că sunt primii în cursă. Totuși, bucuria lor n-a durat chiar atât de mult. La America Express sezonul 2, oricând poate avea loc o răsturnare neașteptată de situație. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 16 complet 12 noiembrie 2023.

Fără să mai stea pe gânduri, Alexia și Aris Eram au găsit o mașină și au pornit la drum spre cascada Peguche, însă n-a durat mult și i-a depășit pe traseu mașina în care se aflau Cătălin și Romică Țociu.

Supărată când a văzut cât de strânsă e cursa între ea și cealaltă echipă, tânăra nu și-a mai putut stăpâni reacțiile și a făcut un gest ce l-a uimit pe Aris, chiar în mașina unui localnic, în episodul 16 a emisiunii America Express sezonul 2.