Bravo Tata Sezonul 1 Episodul 4 Online 12 Noiembrie 2023

bravo tata sezonul 1 episodul 4 de pe 12 noiembrie 2023

Mario încearcă să facă orice ca să se împace cu soția lui la bravo tata sezonul 1 episodul 4 online 12 noiembrie 2023, dar aceasta nu mai vrea nimic între ei. Copiii fac protest și spun că vor pleca de acasă. Flavius este certat de soția lui, iar ca s-o împace îi promite că va face absolut orice în casă. Fetele profită de el și îl pun să le facă temele. Nu ratati mai jos in reluare noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 4 de pe 12 noiembrie 2023.

Gioni are un nou șoc. Se întâlnește cu o veche iubită, iar aceasta îi prezintă copilul lor. Dar totul este o glumă pentru că cel mic nu este al lui Gioni. Cei patru tătici au parte de o experiență de neuitat în satul în care ajung. Ajung să fie dezbrăcați de haine și trimiși la oras pe jos. Gioni are o propunere pentru prietenii săi. Acesta îi duce într-un sat, iar aici se opresc la un salon de masaj erotic.

Bravo Tata sezonul 1 episodul 4 de pe 12 noiembrie 2023

În fiecare episod, cei patru intră în diverse încurcături, și, totodată, telespectatorii sunt martorii unor scene menite să stârnească emoții și hohote de râs.
Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind serialul in reluare, mai jos.
Actriţa şi cântăreaţa Ana Odagiu face parte din producția românească „Bravo, tată!”, un serial de comedie ce va stârni hohote de râs, Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Bravo tata sezonul 1 episodul 4 online 12 noiembrie 2023..
„Într-o zi, bună zi, aș zice, m-a chemat Domnica la casting pentru un serial. Nu aveam foarte multe informții, dar atunci când am primit textul, mi-aduc aminte că am reacţionat imediat <>. Spun rar asta. Am ajuns, iar acolo m-am întalnit cu Maria Marinescu, cu care lucrasem la Te cunosc de undeva! și cu Bogdan Dumitrescu. M-am bucurat să-i revăd și m-am simțit foarte în largul meu. Am dat castingul cu mai mulți actori, dar cea mai reușită probă a fost cea cu Ștefan Pavel, care, iată, este unul dintre tatici’’, povestește Ana Odagiu despre cum a început ceea ce avea să devină viitorul ei rol în Bravo, tată!.
Încă din primul episod, Răzvan Fodor, interpretul lui Gioni, ajunge, printr-un context de împrejurări să joace rolul Albă ca Zăpada, spre deliciul tuturor celor aflaţi la filmare.
“Ce nu ştiu colegii mei, este că, după ce am trecut de penibilul cu sirena şi flamingo şi ce alte măscărenii am mai purtat în Asia Express, a fost pistol cu capse pentru mine rolul Albă ca Zăpada. Plus că mie îmi face plăcere să mă fac de râs în cadrul din ăsta organizat, aşa că n-am făcut rabat de la nimic în ceea ce priveşte personajul meu! Ce a ieşit, vedeţi, dacă puteţi, printre hohote de râs, duminică, de la 20.00!”, a povestit amuzat Răzvan.

O noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 4 de pe 12 noiembrie 2023, poate fi vizionata in reluare, mai jos

Bravo, tată!, noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor. Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată! Mai jos poti viziona noul serial de comedie Bravo tata sezonul 1 episodul 4 online 12 noiembrie 2023.