America Express Drumul Soarelui Episodul 22 – 20 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, dar și Ada și Tony Galeș se vor întrece la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 22 online 20 noiembrie 2023 într-un peisaj spectaculos, experimentând senzații tari la înălțime, într-o întrecere cu sporturi extreme, dar și cu… creații artistice. ”Îmi doresc să câștigăm jocul de amuletă cu atât mai mult cu cât urmează cursa pentru imunitatea mică, în care vom pleca deja obosiți după joc.

Și mai bine să fii obosit dintr-un motiv care contează, măcar să câștigi”, a declarat, cu optimism, Iulia Albu. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 22 integral 20 noiembrie 2023.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 22 complet 20 noiembrie 2023

Cele trei echipe calificate la jocul de amuletă au fost nevoite să își înfrângă temerile. Irina Fodor a intervenit și a amenițat cu penalizarea una dintre echipe.

Cele 7 echipe rămase pe Drumul Soarelui a trecut prin probe care le-au pus la încercare atât forța fizică, dar și cea mentală pentru mult râvnita imunitate. Incursiunea în jungla amazoniană și în tradițiile triburilor i-a pus la mare încercare pe toți și rând pe rând, au cedat sub presiunea mizei uriașe. Numai o echipă, însă, a reușit să obțină imunitatea meare, iar cele rămase în joc au continuat lupta pentru un loc la jocul de amuletă.

Vestea că au cazarea asigurată i-a bucurat extrem de tare, însă dimineața nu a fost la fel de bună pentru toți concurenții. Cătălin Țociu a dezvăluit că peste noapte s-a simțit foarte rău, iar starea lui de sănătate a continuat să se agraveze la America Express, sezonul 2 episodul 22 din 20 noiembrie 2023. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 22 online 20 noiembrie 2023.

Cele trei echipe calificate la jocul de amuletă au fost întâmpinate de Irina Fodor la înălțime, într-un loc cu un peisaj mirific. Și probele au fost pe măsură, iar Alexia și Aris Eram, Ada Galeș și mama ei, Iulia Albu și Mike au fost nevoiți să își înfrângă temerile.

Deși părea distractiv, atunci când au văzut în ce fel de legăn trebuie să se dea, bucuria le-a mai pierit. Ajunsă pe margine, Alexia Eram a fost la un pas să renunțe la probă când a văzut „golul” în care trebuie să se arunce.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 22 online 20 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Alexia și Aris Eram, Ada Galeș și mama ei, Iulia Albu și Mike s-au luptat cot la cot în jocul de amuletă. Rezultatul a stârnit reacții controversate. La un moment dat, băieții din echipele Iulia Albu și Mike, Alexia și Aris Eram au apelat la o tehnică diferită și și-au cărat partenerele în spate pentru a economisi timp. Cu toate acestea, din cauza înălțimii, Iulia nu putea ridica picioarele și a fost mai mult târâtă.

Jocul de amuletă de la America Express, sezonul 2 episodul 22 din 20 noiembrie 2023, s-a desfășurat la înălțime, în inima Pachamama. Cele trei echipe au avut ocazia de a admira un perisaj mirific, însă au fost nevoite și să își înfrunte temerile pentru a obține un avantaj în cursă. Lupta s-a dat cot la cot până în ultima clipă, iar la etapa puzzle-ului au sprit scântei. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 22 complet 20 noiembrie 2023.