America Express Drumul Soarelui Episodul 27 – 29 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Cele trei echipe calificate de la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 27 online 29 noiembrie 2023 la al doilea joc de amuletă din al șaselea stage au avut parte de o surpriză uriașă. Concurenții au făcut ochii mari când au văzut că apar trei porcușori de Guineea uriași.

Episodul din aceasta seara a început cu un joc de amuletă de-a dreptul spectaculos. Cei care au reușit să se califice la acesta și să aibă șansa de a lupta pentru miza uriașă sunt: Alexia și Aris Eram, Ada și Tony Galeș, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 27 integral 29 noiembrie 2023.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 27 complet 29 noiembrie 2023

„Dragilor, ați avut de a face cu porcușorii de Guineea. Ei sunt unul din simbolurile naționale ale Ecuadorului. Indigenii îi cresc cu mult dinaintea venirii incașilor aici. (…) Astăzi, vedeta jocului va fi celebrul cui. Atunci când trăiește în libertate, el are niște obiceiuri. Se pregătește pentru iarnă, își adună lemne, fructe sau apă, își face căsuță. Asta o să faceți și voi astăzi! Puteți să faceți aceste operațiuni în ce ordine vreți.”, le-a mărturisit prezentatoarea TV.

Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și le-a explicat echipele ce au de făcut la jocul de amuletă: „În dreapta mea este un copac cu fructe, de acolo o să luați fructele și le veți aduce în aceste coșulețe, de culoarea voastră. Apoi mergeți să luați apă, aruncați o găletușă în lac, trageți apa și o umpleți pe cealaltă care are culoarea echipei voastre.

După trebuie să veniți să umpleți alte găletușe până când balanța se mișcă și găleata umplută cântărește mai mult. Următoarea probă constă în construirea unor stive de lemne, dar și a căsuțelor după un model.

Jocul este câștigat atunci când cineva intră în căsuța stabilă și are toate proviziile acolo”. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 27 online 29 noiembrie 2023.

Echipele au fost nevoite să treacă prin probe de foc pentru a obține marele avantaj. Misiunile n-au fost deloc simple pentru cei trei concurenți care au decis să poarte costumele de porcușori de Guineea.

Nervii participanților au fost întinși la maxim, fapt pentru care replicile acide și certurile nu au întârziat să apară. Deși au întâmpinat unele dificultăți pe traseu, concurenții nu au uitat să se distreze.

Momentul în care Aris Eram, Ada Galeș și Vlad Huidu au îmbrăcat costumele de cui a fost de-a dreptul savuros. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură parcursul lor de la jocul de amuletă, însă o singură echipă a reușit să fie învingătoare.

Alexia Eram a întâmpinat o situație dificilă în episodul 27 din sezonul 2 America Express – Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023. Deși a încercat să își păstreze calmul și să își controleze nervii pe parcursul probelor, concurenta a fost la un pas să cedeze.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 27 online 29 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Principala problemă pe care au întâmpinat-o cei mai mulți concurenți a fost chiar autostopul. Pentru că era o zonă mai puțin circulată, echipelor le-a fost foarte greu să găsească o mașină și un șofer dornic pentru a le duce spre steagul America Express.

Norocul le-a surâs Adei Galeș și mamei sale, în timp ce Alexia și Aris Eram s-au „lovit” de un scenariu la care nu se așteptau. Cei doi au urcat într-un autovehicul care mergea cu o viteză foarte mică, fapt pentru care tensiunile nu au întârziat să apară. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 27 complet 29 noiembrie 2023.