Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 12 Reluare 29 Noiembrie

visuri la cheie sezonul 10 episodul 12
Într-o familie în care niciodată nu a existat liniște, bucurie sau momente adevărate de fericire, este foarte greu să inspiri gândul că toate se vor rezolva. Cu atât mai mult, cu cât unul dintre copii nu a cunoscut niciodată ce înseamnă sănătatea cu adevărat și s-a confruntat cu o problemă care i-ar putea fi fatală în orice clipă. Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 12 de pe 29 noiembrie 2023.

Printre toate acestea, la visuri la cheie sezonul 10 episodul 12 reluare 29 noiembrie 2023 o mamă a știut mereu să țină capul sus și să facă orice fel de efort pentru copiii ei și pentru a-i vedea pe aceștia că trăiesc mai bine decât a făcut-o ea. În această seară, de la ora 21:30, echipa Visuri la cheie ajunge acasă la cei din familia Oprea pentru a-i reînvăța să creadă în ajutorul primit de la cei din jurul lor.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 12 de pe 29 noiembrie 2023

După divorț, Florentina Oprea s-a văzut nevoită să o ia de la capăt și s-a mutat în chirie. „Era un mediu foarte nociv pentru copii, pentru mine. Am divorțat și a trebuit să o iau de la capăt, cu trei copii”, își amintește ea. Nu i-a fost deloc ușor deoarece mezinul suferă de o malformație la inimă. „O consider o sentință la moarte, direct. Are o rată de succes extrem de mică”, spune Matei, puștiul extrem de puternic care nu a renunțat niciodată la credință și care nu a lăsat garda jos în lupta pentru propria viață. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 12 online 29 noiembrie 2023.

În ciuda tuturor aceste probleme, mama, Florentina, și-a dorit mereu să fie independentă și a considerat că alții se confruntă cu provocări mai mari, așa că nu a fost de acord nici măcar cu înscrierea la emisiune. Adelina, una dintre persoanele apropiate familiei a simțit însă ce ar însemna pentru cei din familia Oprea vizita echipei Visuri la cheie: „nu cred că există cineva care să merite mai mult”.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 12 integral 29 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Mai jos puteti vedea cum se va schimba viața pentru Florentina și copiii ei, după ce Dragoș Bucur și colegii au ajuns acasă la ei. „Singurele lacrimi care ne plac sunt cele de fericire”, va spune prezentatorul după ce va afla mai multe despre povestea lor de viață și după ce îi va asigura că de acum, totul va fi diferit. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 12 reluare 29 noiembrie 2023..