America Express Drumul Soarelui Episodul 28 – 1 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

De 1 decembrie 2023 la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 28 online echipele se întrec la cursa pentru ultima șansă, din stage-ul șase. A fost un careu tensionat, întrucât, de la etapă la etapă, numărul echipelor scade – astfel, din șase perechi, trei intră în seara asta în mult temuta întrecere! Iată ce echipe luptă la cursa pentru ultima șansă. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 28 integral 1 decembrie 2023.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost destul de supărați după experiența de ieri, când, folosindu-se de avantajul adus de Joker (solicitarea mașinii de producție pentru a merge dintr-un capăt într-altul) nu au avut deloc spor la drum!

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 28 complet 1 decembrie 2023

Irina Fodor le-a explicat că mașina de producție pe distanțe lungi nu poate parcurge drumul cu viteză pentru că este vorba de siguranță și de întregul echipament care este cărat. În plus, cei doi au spus că au prins șir de tiruri:

“Giulia și Vlad, știu că aveți niște îndoieli în legătură cu asta (n.r cu cursa pentru imunitatea mică) și aș vrea să discutăm un pic. Să știți că așa se întâmplă în această cursă. mașinile de producție nu sunt tot timpul cele mai rapide și vă spun din experiență personală! Pe distanțe mici, atunci când este greu de făcut autostopul sunt o soluție, dar pe distanțe mari ele se strecoară mai greu și de asta, după cum știți, de multe ori, reporterii vă pierd”.

Irina Fodor a pregătit o surpriză inedită pentru concurenți. Într-o ediție plină de tradiție și aventură, concurenții au primit obiecte tradiționale românești, dar au avut de îndeplinit o probă complet diferită, care i-a condus într-o călătorie memorabilă prin Guayaquil. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 28 online 1 decembrie 2023.

Cursa începe cu o probă care aduce în față obiecte tradiționale românești, chiar de 1 decembrie: “Începe o cursă care o să vă amuze, adrenalina o să crească încă de la început, unii știu despre ce vorbesc! Giulia și Vlad nu prea știu, dar o să afle în curând!”

După ce au reușit să își cumpere biletele pentru roata panoramică, concurenții au primit următoarea sarcină: să găsească un localnic dispus să își plătească singur biletul pentru a se alătura lor în aventura cu roata panoramică. Și de la el, în timp ce se află în roată, să afle răspunsurile la niște întrebări despre orașul Guayaquil în timp ce se dau în roată.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 28 online 1 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Emoțiile și tensiunea au atins cote maxime în cursa cu bărci la America Express, când Giulia și Vlad Huidu au fost prinși din urmă și chiar întrecuți de Iulia Albu și Mike. Au suferit o înfrângere neașteptată pe apă. Cu toate că păreau că au totul sub control, circumstanțele bărcii, mai exact ale puterii motorului, i-au surprins în mod neplăcut.

De pe culmile fericirii, concurenții vor ajunge în abisul disperării la cursa pentru ultima șansă, de la agonie la revelație, dintr-un simplu aventurier, într-o legendă în imperiul Zeului Soare, care se va arăta la finalul ediției de astăzi. Rămâne de văzut dacă va fi sau nu îndurător! Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 28 complet 1 decembrie 2023.