America Express Drumul Soarelui Episodul 29 – 3 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Pentru că au fost salvați de Zeul Soare la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 29 online 4 decembrie 2023, Romică și Cătălin Țociu au primit un „handicap”, complet neașteptat. Cum au reacționat când au aflat că Anamaria Prodan îi însoțește în cursă! Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 29 integral 3 decembrie 2023.

Cele 6 echipe în concurs s-au întâlnit, din nou, la careu, iar Irina Fodor a dat startul celei de-a șaptea etape de pe Drumul Soarelui și ultima din Ecuador. Miza cursei de azi este una importantă, iar concurenții sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pentru a se califica la jocul de amuletă și Joker, care le va aduce un avantaj important.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 29 complet 3 decembrie 2023

Concurenții au pornit spre următoarea destinație, dar drumul s-a demonstrat a fi unul plin de impediente. În timp ce unele echipe au fost nevoite să facă mai multe opriri, altele au aflat cât de periculoasă este zona în care se află, la America Express, sezonul 2 episodul 29 din 3 decembrie 2023.

După ce au reușit să se dezlege din lanțuri, rând pe rând, fiecare echipă a pornit spre următoarea destinație.

Autostopul, însă, s-a dovedit a fi o adevărată provocare pentru toată lumea, iar faptul că următoarea destinație se află la câteva ore dinstanță nu i-a ajutat prea mult. Cu toate acestea, Romică și Cătălin Țociu, alături de Anamaria Prodan au reușit, în sfârșit, să găsească o mașină care să îi ducă până o hacienda, unde e o plantație de cacao, dar pe drum au avut parte de un eveniment neașteptat care le-a dat peste cap toate planurile. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 29 online 3 decembrie 2023.

După o lungă perdiodă de timp petrecută la autostop, Romică și Cătălin Țociu, alături de Anamaria Prodan au reușit să găsească o mașină. Deși, extrem de fericiți că șoferul lor le-a spus că îi va duce până la destinție, aflată la aproximativ două ore distanță, pe drum s-au complicat lucrurile.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 29 online 3 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Concurenții au ajuns pe coasta Vestică a Ecuadorului într-o zonă cu vegetație luxuriantă, cu dealuri unde se cultivă principalele produse de export – cacao. Acolo, ei au fost nevoiți să treacă prin toate fazele de procesare a fructelor: de a culege, până la a socate boabele, suficiente cât să umple o găleată, să le stroacă, apoi să bea sucul obținut.

Culesul prețioaselor boabe presupune, însă, mult efort, iar Anamaria Prodan a simțit din plin ce reprezintă aventura America Express. Mai mult, ca și cum proba nu era îndeajuns de solicitantă, concurenții au fost „atacați” de niște furnici care i-au ciupit pe întreg corpul.

Deși Anamaria Prodan a venit ca un „handicap” pentru echipa Romică și Cătălin Țociu, vedeta s-a implicat activ în probele de la plantația de cacao. În timp ce concurenții i-au dus geamantanul, aceasta a cărat găleata cu cacao până când a făcut schimbc cu comediantul. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 29 complet 3 decembrie 2023.

După ce au trecut prin toate fazele de procesare a fructelor de cacao, conurenții au fost nevoiți să intre în casele localnicilor pentru a prepara ciocolată după metoda incașilor.

În timp ce unele echipe s-au mișcat foarte repete, altele au avut mai puțin noroc, iar timpul pierdut în cursă i-a costat mult pe unele dintre ele. Numai primele trei echipe ajunse la punctul de întâlnire se califică la jocul de amuletă, însă planurile le-au fost date peste cap concurenților, odată ajunși la Irina Fodor.