Bravo Tata Sezonul 1 Episodul 7 Online 3 Decembrie 2023

bravo tata sezonul 1 episodul 7 de pe 3 decembrie 2023

Angelica anunță un concurs tradițional la bravo tata sezonul 1 episodul 7 online 3 decembrie 2023 cu scop caritabil care se ține între părinți și îi roagă să participe, deoarece părinții stabiliți inițial sunt implicati într-o altă activitate. După ce Mario este surprins de întreaga familie alături de o blondă, Dana face o criză de nervi și îl anunță pe tatăl ei că vor divorța. Mai târziu, femeia iese la întâlnire cu Toma. Nu ratati mai jos in reluare noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 7 de pe 3 decembrie 2023.

Gioni îi acceptă avansurile uneia dintre mamele de la scoală, care îi spune ca soțul ei e plecat și ar putea sa treacă pe la ea. Mare le-a fost surpriza, însă, când soțul femeii, Dan vine pe nepusă masa acasă. Gioni sare de la balcon și se rănește la picior. Crenguța le explică regulile părinților, competiția de paintball începe. Pare că aceasta devine instrumentul perfect de răzbunare al unora dintre ei.

După ce Emil și-a accidentat soacra cu dopul de la șampanie, a chemat ambulanța pentru a îi acorda îngrijiri. Șirul evenimentelor nefaste nu se oprește pentru cei doi, însă, căci bărbatul ajunge să o lovească din nou în cap, cu ușa de la fridiger.

Bravo Tata sezonul 1 episodul 7 de pe 3 decembrie 2023

În fiecare episod, cei patru intră în diverse încurcături, și, totodată, telespectatorii sunt martorii unor scene menite să stârnească emoții și hohote de râs.
Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind serialul in reluare, mai jos.
Actriţa şi cântăreaţa Ana Odagiu face parte din producția românească „Bravo, tată!”, un serial de comedie ce va stârni hohote de râs, Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Bravo tata sezonul 1 episodul 7 online 3 decembrie 2023..
„Într-o zi, bună zi, aș zice, m-a chemat Domnica la casting pentru un serial. Nu aveam foarte multe informții, dar atunci când am primit textul, mi-aduc aminte că am reacţionat imediat <>. Spun rar asta. Am ajuns, iar acolo m-am întalnit cu Maria Marinescu, cu care lucrasem la Te cunosc de undeva! și cu Bogdan Dumitrescu. M-am bucurat să-i revăd și m-am simțit foarte în largul meu. Am dat castingul cu mai mulți actori, dar cea mai reușită probă a fost cea cu Ștefan Pavel, care, iată, este unul dintre tatici’’, povestește Ana Odagiu despre cum a început ceea ce avea să devină viitorul ei rol în Bravo, tată!.
Încă din primul episod, Răzvan Fodor, interpretul lui Gioni, ajunge, printr-un context de împrejurări să joace rolul Albă ca Zăpada, spre deliciul tuturor celor aflaţi la filmare.
“Ce nu ştiu colegii mei, este că, după ce am trecut de penibilul cu sirena şi flamingo şi ce alte măscărenii am mai purtat în Asia Express, a fost pistol cu capse pentru mine rolul Albă ca Zăpada. Plus că mie îmi face plăcere să mă fac de râs în cadrul din ăsta organizat, aşa că n-am făcut rabat de la nimic în ceea ce priveşte personajul meu! Ce a ieşit, vedeţi, dacă puteţi, printre hohote de râs, duminică, de la 20.00!”, a povestit amuzat Răzvan.

O noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 7 de pe 12 decembrie 2023, poate fi vizionata in reluare, mai jos

Bravo, tată!, noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor. Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată! Mai jos poti viziona noul serial de comedie Bravo tata sezonul 1 episodul 7 online 3 decembrie 2023.