America Express Drumul Soarelui Episodul 31 – 5 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Concurenții de la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 31 online 5 decembrie 2023 au fost nevoiți să facă rost de mai multe nuci de cocos. Fiecare echipă și-a ales strategia, însă Iulia Albu și Mike au făcut un gest surprinzător. Ce i-au dat la schimb vânzătorului. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 31 integral 5 decembrie 2023.

Încă de când au ajuns pe plaja Pacificului, concurenții au visat la momentul în care se pot scălda în apa celui mai mare ocean din lume. Ei au avut, în sfârșit, ocazia însă în timpul unei probe inedite. Cele 5 echipe rămase în competiție s-au schimbat în costumele de baie și au învățat să facă surf.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 31 complet 5 decembrie 2023

Pe cât de amuzantă, proba le-a pus probleme unora dintre concurenți, iar presiunea a fost cu atât mai mare cu cât aceasta a dat și ordinea de plecare în cursă. Astfel, Giulia și Vlad Huidu au primit și o penalizare de 5 minute pentru că nu au reușit deloc să stea pe placă.

Irina Fodor a anunțat penalizări usturătoare, chiar înainte de jocul de amuletă de la America Express, sezonul 2 episodul 31 din 5 decembrie 2023. O echipă a avut calificare în mână, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în fața pupitrului.

Irina Fodor i-a întâmpinat pe concurenți pe o altă plajă de la Oceanul Pacific, o destinație favorită pentru iubitorii de sporturi extreme. Cu cele 10 nuci de cocos la purtător și cu cântecelul învățat, toți s-au grăbit să ajungă la punctul de întâlnire. Cu toate acestea, numai trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă, inspirat din copilărie. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 31 online 5 decembrie 2023.

Trei echipe s-au calificat la ultimul joc de amuletă din Ecuador. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Iulia Albu și Mike, Ada Galeș și mama ei au dat tot ce au avut mai bun, dar doar o echipă a câștigat avantajul.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 31 online 5 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Ultimul joc de amuletă din Ecuador s-a desfășurat într-un peisaj de vis, pe una dintre cele mai spectaculoase plaje de la Oceanul Pacific. Cele trei echipe, însă, nu au avut prea mult timp să admire împrejurimile pentru că toată atenția lor a fost îndreptate asupra mizei – amuleta și avantajul care vine odată cu aceasta. Jocul de amuletă i-a întors pe concurenți în timp, fiind asemănător cu unul extrem de popular în trecut și anume „vaporașe”.

Concurenții s-au transformat în eroii nevăzuți ai lumii la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decemnrie 2023. Asemenea voluntarilor ecuadorienilor, ei au fost nevoiți să sorteze deșeuri la groapa de gunoi, un gest mic ce poate salva Planeta. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 31 complet 5 decembrie 2023.