Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 12 Complet 5 Decembrie

imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 de pe 5 decembrie 2023
Și de această dată, cei mai importanți oameni de afaceri din țară vor aștepta să-i descopere pe antreprenori la imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 complet 5 decembrie 2023. Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit) își vor ocupa locurile. Iar ceilalți patru, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată, pentru a descoperi afacerile care merită cu adevărat o șansă. Premiera sezonului patru poate fi vazuta mai jos aici pe site, in reluare.

Imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 de pe 5 decembrie 2023

Evident, întrebările și curiozitățile Leilor vor viza atât elementele vitale ale unui afaceri, cât și planurile de viitor, urmând ca investitorii să ia decizia de a finanța sau nu, cu proprii bani, afacerile care vin în fața lor. Munca nu se va încheia aici, urmând cel de-al doilea pas, cel al verificărilor suplimentare de business care vor certifica informațiile prezentate. Vezi mai jos emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 integral 5 decembrie 2023.

Un portar profesionist de fotbal, cu o experiență de peste 14 ani își va lua inima în dinți și va veni în fața lui Dan Șucu și Răzvan Raț cu propunerea lui. A jucat în Liga 2, la Dunărea Galați, iar apoi la Ceahlăul Piatra Neamț și prin prisma tuturor acestor momente, a identificat o nevoie și a găsit și o rezolvare – o platformă în care fotbaliștii se pot conecta cu fanii, fără să piardă mult timp. Ce părere vor avea cei doi oameni de afaceri? Va reuși fotbalistul să plece acasă cu o investiție? Aflati mai jos vizionand reluarea.

Un nou sezon din emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 reluare 5 decembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Sezonul Imperiul Leilor se încheie în această seară! Vizioneaza mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 online 5 decembrie 2023.