America Express Drumul Soarelui Episodul 32 – 6 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

În episodul 32 America Express sezonul 2 drumul soarelui online 6 decembrie 2023 s-au făcut ultimele alianțe care au scos la iveală noi simpatii și antipatii sub egida Zeului Soare, care va decide în această seară dacă ultima echipă, dintre cele trei calificate la cursa pentru ultima șansă, va continua sau nu aventura spre Argentina. Află în rândurile de mai jos între cine se dă lupta în cursa pentru ultima șansă. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 32 integral 6 decembrie 2023.

Aventura de pe Drumul Soarelui devine din ce în ce mai fierbinte și la propriu, dar și la figurat. Temperaturile nu sunt deloc blânde cu aventurierii noștri, care luptă în această seară în cursa pentru ultima șansă. Punctul roșu al acestei seri este momentul votului, unde armele au fost puse pe masă într-o bătălie la finalul căreia destinul este decis doar de totemul purtat de prima echipă ce și-a adjudecat cele două bilete spre Argentina, Romică și Cătălin Țociu.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 32 complet 6 decembrie 2023

La careu, Irina Fodor și-a întâmpinat marii aventurieri sub un soare care ardea puternic. Victoria din ediția precedentă a aparținut echipei Aris și Alexia Eram, care și-a asigurat locul în Argentina, după o cursă acerbă! Ei bine, după ordinea stabilită, urmează în ultima etapă din Ecuador, să aflăm cine va intra în cursa pentru ultima șansă…ultima bătălie de pe drum care le va aduce un carusel de probe, la finalul căruia vom afla cine rămâne sau cine pleacă!

Pe fondul unui adevărat circ politic colorat de toate speciile de platforme program, masa electorală și-a pierdut încrederea într-un viitor mai bun, dar atâta timp cât există banane, petrol și creveți în Pacific, Ecuatorul poate sta picior peste picior la masa rotundă a lumii sau chiar să se simtă în centrul atenției, ne spune povestitorul Marius Damian, care ne introduce în atmosfera probei de astăzi.

Misiunile de astăzi sunt o incursiune profundă în realitățile complexe ale Ecuadorului contemporan, desigur, după ce este studiată puțin mai mult istoria! “Dragilor, acum să facem nițică politică!”, anunță Irina Fodor. Cu fiecare nouă misiune, concurenții se apropie mai mult de a înțelege istoria și cultura acestei țări fascinante. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 32 online 6 decembrie 2023.

Într-o cursă disperată pentru a câștiga inimile electoratului din Ecuador, concurenții celor trei echipe calificate pentru “ultima șansă” sunt supuși unor provocări care îi aduc la “firul ierbii”. Ca niște candidați ideali, ei trebuie să meargă dincolo de gesturile simbolice și să lucreze alături de localnici pentru a dobândi o înțelegere profundă a țării pe care doresc să o guverneze.

Una dintre probe a apropiat echipele de viața marinarilor. Aici, dalta și ciocanul devin instrumentele esențiale pentru construcția și recondiționarea navelor folosite pentru pescuit. Echipele au de curățat marginile împietrite la scândurile bărcilor, ca mai apoi să facă frânghii marinărești pe care să le introducă în spațiile dintre lemne.

Într-un loc unde salvatorii sunt adevărații eroi, concurenții au trebuit să treacă printr-un traseu epuizant și să demonstreze că pot scoate o persoană din apă și să acorde primul ajutor corect.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 32 online 6 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Ajunse pe plaja acolo unde trebuie să învețe cum să salveze oamenii deoarece, în Manta, adevărații salvatori sunt salvamarii, echipele au fost nevoite să treacă printr un traseu de forță.

Pentru echipa Galeș, această probă a fost extrem de dificilă din cauza presiunii suplimentare pe care Tony o simțea în piept din cauza contracturii dobândite în ziua anterioară. Durerea era insuportabilă, și într-un moment de vulnerabilitate, Tony a izbucnit în lacrimi. Simțea că nu poate oferi ajutor în această situație crucială în cursa pentru “ultima șansă”. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 32 complet 6 decembrie 2023.