America Express Drumul Soarelui Episodul 37 – 17 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Astazi începe etapa semifinală la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 37 online 17 decembrie 2023. Patru echipe au mai rămas în lupta pentru marele trofeu și marele titlu al acestui sezon, iar diseară competiția se complică, pentru că Irina schimbă mecanismul cursei cu reguli noi. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 37 integral 17 decembrie 2023.

Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Aris și Alexia Eram, dar și Romică și Cătălin Țociu – acestea sunt perechile care au intrat în etapa semifinală, după eliminarea Iuliei Albu și a lui Mike la finalul ediției precedente a reality show-ului.

Finala se apropie cu pași mari – dar până acolo concurenții trebuie să se confrunte cu un nivel sporit de dificultate a probelor și reguli noi. Diseară se schimbă dinamica competiției și mecanismul cursei. În timp ce au de rezolvat misiune după misiune, echipele se vor afla și într-o goană după niște valori cu totul speciale – cartoanele cu figurile legendare ale Argentinei.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 37 complet 17 decembrie 2023

Irina Fodor a anunțat că se schimbă regulile în semifinala America Express, sezonul 2. Prezentatoare a explicat ce este „biletul de aur”, noul element surpriză introdus în competiție. Numai patru echipe au intrat în semifinala America Express, sezonul 6 și sunt to mai aproape de titlul cel mare. Dar până acolo, concurenții trebuie să se confrunte cu un nivel sporit de dificultate a probelor și reguli noi. Astfel, Irina Fodor a anunțat că schimbă regulile jocului și a introdus o miză care zguduit echipele.

Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Aris și Alexia Eram, dar și Romică și Cătălin Țociu – acestea sunt perechile care au intrat în etapa semifinală și sunt hotărâte să dea tot ce au mai bun pe ultima sută de metri din Drumul Soarelui.

Miza uriasă pusă în joc în semifinala America Express, sezonul 6 a început să încingă spiritele între cele 4 echipe rămase pe Drumul Soarelui. Prieteniile și alianțele au dispărut odată cu rândurile care s-au strâns, iar concurenții sunt mai deterinați ca oricând să intre în posesia „bietului de aur”. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 37 online 17 decembrie 2023.

Nici nu s-a dat bine startul semifinalei America Express, sezonul 2 că problemele au și apărut pentru cele patru echipe rămase în competiție. Însă, autostopul a fost, de departe, una dintre cele mai mari provocări ale acestei curse, iar Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au lovit de ea din plin. Deși au avut un avans considerabil, fetele au întâmpinat probleme pe traseu, iar pe Drumul Soarelui, ficare secundă este importantă.â

Proba de din semifinala America Express, sezonul 6 la s-a dovedit a fi una fructuoasă pentru Laura și Sânziana. Înainte de a pleca spre următoarea misiune, concurentele l-au identificat pe băiețelul numit Diego și astfel au mai obținut un cartonaș valoros. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată la autostop.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 37 online 17 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Autostopul s-a transformat într-un adevărat coșmar și pentru Alexia și Aris Eram. Dacă până acum se opreau tot mai multe mașini, se pare că argentinienii sunt destul de sceptici, iar acest detaliu contează foarte mult în economia jocului. Orice secundă în plus sau în minus contează în semifinala America Express, sezonul 6 și miza concursului scoate la suprafață tensiuni greu de imaginat.

Frații au început să ia fiecare magazin la rând în căutarea bărbatului care le-a spus că merge să facă niște cumpărăturile, însă aceasta „dispăruse”. Mai mult decât atât, în urma lor au apărut Giulia și Vlad Huidu.

Deși s-au întors în locul în care vorbiseră cu șoferul, cei doi au realizat că acesta le-a dat țeapă și s-a făcut nevăzut. Cu toate acestea, nu a mai durat mult până cel care le-a promis că vine în cinci minute a apărut cu mașina. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 37 complet 17 decembrie 2023.