Bravo Tata Sezonul 1 Episodul 9 in Reluare 17 Decembrie 2023

bravo tata sezonul 1 episodul 9 de pe 17 decembrie 2023

Mario și Gioni încearcă să vândă suplimentele pentru slăbit femeilor de pe stradă in bravo tata sezonul 1 episodul 9 reluare 17 decembrie 2023, ca să poată restitui banii mafiei chinezești, dar descoperă că suma nu este întreagă și încep să se pună la cale un plan de răpire. Dana vine cu o soluție către Mario pentru a își rezolva problemele amoroase. Femeia îi propune să meargă la terapie de cuplu. Deși la început Mario ia în râs propunerea și consideră că sunt doar niște bani aruncați pe fereastră, ajunge într-un final să fie de acord. Nu ratati mai jos in reluare noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 9 de pe 17 decembrie 2023.

Cristina află de pe rețelele de socializare că Flavius și restul tăticilor au încercat să dea foc mașinii lui ca să ia banii de pe asigurare. Cum planul nu a funcționat, Flavius se află într-o mare belea. Cristina l-a asigurat că nu va pune mâna pe mașina ei, astfel că s-a apucat să repare mașina lui cu bandă adezivă. Gioni a cumpărat un test ADN ca să afle dacă cel mic este fiul lui într-adevăr. Băiatul stă cu gândul la ce se va întâmpla cu el dacă testul dovedește că nu este copilul lui.

Angelica descoperă că bărbatul cu care trebuie să iasă la date este nimeni altul decât cocalarul suprem, Sică, care a vrăjit-o prin mesaje. Tăticii și-au pus planul de răpire în acțiune, dar nu înainte să aibă câteva remușcări. Scopul lor e să ia câinele Chinezului și printr-o răscumpărare să reușească să își plătească datoria la el tot cu banii lui. Chinezu’ e dispus să le dea bani, doar ca să ii se înapoieze câinele întreg.

Bravo Tata sezonul 1 episodul 9 de pe 17 decembrie 2023

În fiecare episod, cei patru intră în diverse încurcături, și, totodată, telespectatorii sunt martorii unor scene menite să stârnească emoții și hohote de râs.
Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind serialul in reluare, mai jos.

Actriţa şi cântăreaţa Ana Odagiu face parte din producția românească „Bravo, tată!”, un serial de comedie ce va stârni hohote de râs, Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Bravo tata sezonul 1 episodul 9 online 17 decembrie 2023..

„Într-o zi, bună zi, aș zice, m-a chemat Domnica la casting pentru un serial. Nu aveam foarte multe informții, dar atunci când am primit textul, mi-aduc aminte că am reacţionat imediat <>. Spun rar asta. Am ajuns, iar acolo m-am întalnit cu Maria Marinescu, cu care lucrasem la Te cunosc de undeva! și cu Bogdan Dumitrescu.

M-am bucurat să-i revăd și m-am simțit foarte în largul meu. Am dat castingul cu mai mulți actori, dar cea mai reușită probă a fost cea cu Ștefan Pavel, care, iată, este unul dintre tatici’’, povestește Ana Odagiu despre cum a început ceea ce avea să devină viitorul ei rol în Bravo, tată!.
Încă din primul episod, Răzvan Fodor, interpretul lui Gioni, ajunge, printr-un context de împrejurări să joace rolul Albă ca Zăpada, spre deliciul tuturor celor aflaţi la filmare.

“Ce nu ştiu colegii mei, este că, după ce am trecut de penibilul cu sirena şi flamingo şi ce alte măscărenii am mai purtat în Asia Express, a fost pistol cu capse pentru mine rolul Albă ca Zăpada. Plus că mie îmi face plăcere să mă fac de râs în cadrul din ăsta organizat, aşa că n-am făcut rabat de la nimic în ceea ce priveşte personajul meu! Ce a ieşit, vedeţi, dacă puteţi, printre hohote de râs, duminică, de la 20.00!”, a povestit amuzat Răzvan.

O noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 9 de pe 12 decembrie 2023, poate fi vizionata in reluare, mai jos

Bravo, tată!, noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată! Mai jos poti viziona noul serial de comedie Bravo tata sezonul 1 episodul 9 online 17 decembrie 2023.