America Express Drumul Soarelui Episodul 6 – 28 Octombrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au primit o pedeapsă de la Irina Fodor în cea de-a doua etapa america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 6 online 28 octombrie 2023. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 6 integral 28 octombrie 2023.

Toți au amuțit când au aflat că Edward Sanda și Cleopatra Stratan trebuie să primească o pedeapsă, după ce au fost la un pas de eliminare în prima cursă pentru ultima șansă. Până și ei au fost luați prin surprindere de anunțul prezentatoarei.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 6 complet 28 octombrie 2023

„Înainte să ne cufundăm pe urmele cafelei columbiene trebuie să ofer un „premiu” echipei salvate de soarele verde. Zeul Soarelui v-a salvat de la eliminare, iar pentru gestul cere în schimb ceva. Un cadou de la cel mai mare artist al Columbiei”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au rămas cu gurile căscate, după ce au aflat că pedeapsa lor din etapa 2 a competiției este să se îmbrace costume de oameni supraponderali, precum în lucrările lui Botero. Tanara i-a transmis partenerului său că nu e cazul să se plângă pentru pedeapsa primita, deoarece o nouă cursă trebuie să înceapă pe Drumul Soarelui. „Doamne ferește, mă enervezi!”, i-a mai spus tânăra soțului ei.

Presiunea cursei i-a făcut pe cei doi să își piardă răbdarea, mai ales când au văzut că sunt prinși din urmă ce celelalte echipe. Actorul nu a mai ținut cont de nimic și a țipat la fiul său, iar momentul tensionat a fost surprins de camerele de filmat. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 6 online 28 octombrie 2023.

Nici misiunea nu a fost deloc ușoară. Concurenții au fost puși să construiască niște cărucioare artizanale, pe care apoi le probează și le dăruiesc unor copii. Proba a fost inspirată dintr-o tradiție locală: cursele de cărucioare. Este un obicei moștenit din vechiul comerț cu cafea. În trecut cărucioarele erau folosite la aducerea sacilor de cafea, însă azi au devenit doar obiecte de joacă pentru cei mici.

Episodul 6 din sezonul 2 America Express s-a dovedit a fi o mare provocare pentru Romică Țociu și fiul său. Aceștia și-au adresat cuvinte dure în timpul unui probe dificile. Actorul a „explodat” de furie când a văzut că celelalte echipe se descurcă mai bine la construirea unor cărucioare artizanale.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 6 online 28 octombrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Tensiunile dintre cei doi au continuat și când au fost nevoiți să probeze obiectul pe care l-au realizat. Actorul s-a pus pe cărucior, iar fiul său l-a tras o tură de parc. Așadar, situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară.

Spiritele s-au încins și mai tare între cei doi pe drum spre noul proprietar al căruciorului. Romică Țociu nu s-a mai putut abține și a răbufnit când a văzut că au pierdut un rulment. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 6 complet 28 octombrie 2023.