Groapa Sezonul 1 Episodul 7 Online 28 Octombrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 7 online 28 octombrie 2023

O familie în care nici măcar rudele de sânge nu-și mai găsesc pacea și înțelegea in groapa sezonul 1 episodul 7 online 28 octombrie 2023. Un oraș în care, de ani de zile, exista o singură voce, care acum nu știe pe cine să mai creadă. Doi oameni care s-au întâlnit și au devenit direct dușmani, considerând că un simplu act de mediere va aduce toate conflictele să fie egale cu zero.

O viață în care pentru a supraviețui, trebuie să fii cel mai puternic. Și cum familia e totul, trebuie să descoperi în cine să ai încredere și pe cine să minți. Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 7 reluare 28 octombrie 2023.

„Te duci până la capătul lumii, dar tot aici, acasă, pâinea e pâine și vinu-i vin”. Un mesaj puternic, aparent sincer spus de Franco comunității. Ce fac ei? Sunt mai încrezători ca niciodată că nou venitul este de partea lor și le aduce un bine, pe lângă faptul că le botează copiii. ”Noi am greșit. Ai dreptate, domnul Sasha”. Mesajul aceleiași comunități către băiatul familiei Vlahu. În cine cred ei cu adevărat?

Groapa sezonul 1 episodul 7 de pe 28 octombrie 2023

„Ce vrei? Altfel nu veneai cu mâncare!”. Vorbele lui Sandu către Vali, fiul care spera că-i va deveni mâna dreaptă și care acum caută metode disperate prin care să-i atragă atenția. ”Vorbește cu Sasha. Vezi el ce zice”. Continuarea unei discuții prin care Vali simte că nu mai are niciun drept în neam. Ce șansare mai are prințișorul să arate că încă este util celor pe care i-a slujit de când era copil?

„Poate am greșit. M-am bazat pe frăția care nu mai există”. Cuvintele grele spuse de Sasha care nu știe ce să mai facă și în ce direcție să-și mai îndrepte atenția pentru a readuce totul pe linia de plutire. ”Nu vă ține nimic cu forța. Aici e Groapa. E casa voastră. Apărați-vă casa”. Mesajul lui către toți oamenii care-l văd ca un lider. Ce planuri mai are el în mânecă și cum le poate duce pe toate la îndeplinire? Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 7 online 28 octombrie 2023.

Manuela vrea să fie de ajutor soțului ei, să simtă că face tot ce ține de ea pentru a-și vedea bărbatul în fruntea familiei. Mari simte că ceva bine se poate întâmpla în viața ei, dar nu știe cât de legat este de trecutul ei. Aura și Iolanda ascund secrete care pot avea un efect puternic asupra familiei lor, dar nu sunt conștiente de acest aspect. Fiecare membru al familiei bifează și adaugă lucruri pe lista lor de interes.

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 7 reluare 28 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa. Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 7 complet 28 octombrie 2023.