America Express Drumul Soarelui Episodul 9 – 31 Octombrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

În seara aceasta la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 9 online 31 octombrie 2023, explorarea culturii columbiene pe Drumul Soarelui continuă cu o incursiune într-un loc venerat de către localnici și nu numai. Întrecerea pentru a doua imunitate poartă cele opt echipe într-o cursă cu totul specială, a miracolelor, misiunea religioasă dovedindu-se cu adevărat copleșitoare pentru concurenți, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. ”A fost o durere cum n-am trăit niciodată!”, a dezvăluit George Tănase. ”Nu am simțit o durere atât de mare în viața mea”, a spus și Alexia Eram. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 9 integral 31 octombrie 2023.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 9 complet 31 octombrie 2023

Concurenții au pornit spre cea de-a doua imunitate din al doilea stage. Pe drum, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost impresionați de o fetiță și au făcut pentru ea un gest neașteptat. Ziua a început în forță pentru echipele de la America Express sezonul 6, căci Irina Fodor a anunțat că următoarea imunitate îi așteaptă în Cali. Pe drum, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut printr-o situație neașteptată.

În episodul 9 din 31 octombrie 2023, Irina Fodor a pus la bătaie o nouă imunitate, a doua din cel de-al doilea stage de pe Drumul Soarelui.

„Imunitatea vă așteaptă în Cali, la biserica Ermita. Pe drum căutați steagul America Express, de la basilica Menor Senor de Los Milagros din orașul Buga”, scria pe plicul primit de concurenți.

Echipele au încercat să găsească rapid un mijloc de transport. Unii au avut noroc să găsească imediat, alții au fost nevoiți să facă eforturi.

În timp ce stăteau la o autogară, Cleopatra Stratan și Edward Samda au mers la un magazin și au cerut ceva de mâncare. În timp ce savurau gustarea, o fetiță s-a apropiat de ei și le-a cerut o bucată. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 9 online 31 octombrie 2023.

În episodul 6 din 31 octombrie 2023 a emisiunii America Express au ieșit la iveală detalii emoționante despre echipa formată din Aris și Alexia Eram. Concurenții au făcut o confesiune dureroasă, la scurt timp după ce au întâlnit un preot, în goana lor după imunitatea pusă la bătaie de Irina Fodor.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 9 online 31 octombrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Ziua a început în forță pentru echipele care au pornit în cursa pentru cea de-a doua imunitate din etapa a doua de la America Express sezonul 2. Odată ce au ajuns la basilica Menor Senor de Los Milagros din orașul Buga, Alexia și Aris Eram au citit ce misiune urmează.

„Dragilor, deși pare o altă biserică din Columbia, acesta este cel mai sfânt loc din această țară. Pelerini din toată Columbia vin să viziteze El Senior de Los Milagros, căutând un miracol pe care numai El îl poate săvârși. Misiunea voastră este sp îi aduceți o ofrandă și să vă rugați pentru împlinirea miraculoasă a unei dorințe personale. Căutați la magazinele religioase din zonă imaginea cu El Senior de Los Milagros marcă cu logoul America Express. Când o găsiți, întoarceți-vă aici, ca să primiți mai multe instrucțiuni pentru ritual”, a transmis Țuca pe mission board. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 9 complet 31 octombrie 2023.