Love Island Romania Episodul 26 Complet 31 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 26 de pe 31 octombrie 2023

Momentul recuplării a sosit din nou la love island romania sezonul 1 episodul 26 de pe 31 octombrie 2023. Fetele decid cu cine vor să formeze un cuplu pe mai departe. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 26 complet 31 octombrie 2023.

Love island romania sezonul 1 episodul 26 de pe 31 octombrie 2023

Nargi a tot amânat momentul în care îl va lua pe Luis la o discuție. Ei bine, astăzi, bruneta nu a mai rezistat și s-a decis să vorbească cu el despre o posibilă relație. Nargi este atrasă de Luis și simte ceva mai mult pentru el, însă a preferat să păstreze distanța pentru că el formează un cuplu cu Diana. A venit momentul ca cei doi să dea cărțile pe față și să discute despre sentimente. Ar fi dispus Luis să lase tot ce a construit cu Diana în urmă?

Nargi: Faptul că ești cu Diana, cuplu sau ce aveți voi, mă oprește să fac anumite alegeri. Nu știu, probabil, te așteptai să te aleg sau…

Luis: Aveam așa un gând.

Nargi: Toată lumea se aștepta la asta.

Luis: Mă așteptam și tura trecută.

Nargi: Am vrut să te aleg și data trecută, și de data asta, doar că nu am avut o discuție înainte cu tine să te întreb vrei, nu vrei, deja mi se pare că ne întindem prea mult chestia asta…Nu cred că e doar joacă, mie chiar îmi place de tine. Cred că și ție îți place de mine.

Luis: Da, îți dai seama.

Diana încearcă să afle de la Nargi ce nu-i convine și ce treabă are cu Luis, însă bruneta nu vrea să dea curs unei discuții. Spiritele se încing în vila Love Island. Nargi și Anne discută despre întreaga situație care s-a iscat după date-ul dintre Diana și Luis, mai ales după ce i-a dat speranțe brunetei în legătură cu o posibilă relație:

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 26 integral 31 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Concurenții au pus pe ei cele mai înfricoșătoare costume și sunt pregătiți să facă față terorii din vila Love Island.

„Frumoșilor, noaptea se umple de mister și înfricoșare! Spiritul Halloween-ului e pe cale să învăluie vila! Costumați-vă corespunzător, pentru a-i face față!”

Fetele și băieții au parte de o petrece înfricoșătoare, întreaga vilă este decorată de Halloween. Au dansat și s-au simțit bine, însă surprizele nu se opresc aici.

„Este noaptea în care umbrele prind viață, vrăjitoarele țes blesteme, spiritele malefice vă dau târcoale și ceva înspăimântător vă pândește din întuneric. A venit momentul să pătrundeți în adâncimile terorii! Atenție! Este posibil să aveți nevoie de respirație gură la gură!” Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 26 integral 31 octombrie 2023.