America Express Drumul Soarelui Episodul 12 – 5 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Primele misiuni din această seară la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 12 online 5 noiembrie 2023 îi poartă pe concurenți într-un splendid peisaj cu lacul Chiman, unde, pe lângă frumusețea naturii, locurile sunt încărcate de o bogată spiritualitate păstrată cu atenție de o fascinantă comunitate indigenă. Aici, echipele vor cunoaște tradițiile oamenilor locului și vor încerca să deslușească tainele limbii lor străvechi – lucru deloc simplu. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 12 integral 5 noiembrie 2023.

Una dintre provocările cursei pentru imunitate va fi întâlnirea cu un șaman al comunității indigene, care îi va supune pe concurenți unei probe ce le va solicita atenția, memoria, răbdarea, dar și empatia. Călătoria prin universul spiritual al acestei comunități se va dovedi cu atât mai complicată cu cât va duce echipele pe căi întortocheate, la adrese ce vor părea imposibil de găsit.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 12 complet 5 noiembrie 2023

Cele 9 echipe și-au petrecut noaptea în inima comunității indigene din Colummbia, dar s-a dovedit a fi o adevărată provocare, din cauza temperaturilor scăzute. Dimineață, ei primit un mesaj pe care l-au descifrat cu greu și au aflat următoare misiune!

După o seară în care care au fost transferați cu mașina de producție în orașul Silvia, din cauza pericolelor care îi pândeau, concurenții nu au avut nici o noapte prea ușoară. Cele 9 echipe au fost găzduite de mai multe familii care fac parte din comunitatea indigenă din Columbia și s-au bucurat de o adevărată lecție de istorie. Peste noapte, însă, temperaturile au scăzut foarte mult și aceștia au fost nevoiți să doarmă îmbrăcați și zgribuliți.

În același timp Alexia și Aris Eram au fost extrem de impresionți de „bunicuța” pe care au găsit-o la cazare. Tinerii au dezvăluit că le amintește de bunica lor și Alexia chiar a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi la America Express, sezonul 2 episodul 12 din 5 noiembrie 2023. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 12 online 5 noiembrie 2023.

Ulterior, fiecare echipă a primit câte un mesaj cu prima misiune, în funcție de timpii obținuți în cursa anterioară. Cu toate acestea, ei au avut nevoie de ajutorul gazdelor pentru a-l descifra, pentru că era în limba vorbită de tribul inigen. Ei au reușit să afle că trebuie să ajungă la o lagună din vecintătate, iar cei mai norocoși au fost însoțiți de localnici până acolo. Acolo, cele 9 echipe au găsit steagul America Express și au descoperit că vor trece printr-un ritual de purificare.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 12 online 5 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

După ce au reușit să descifreze mesajul în limba Misak primit de la Irina Fodor, echipele s-au îndreptat, pe rând, către lagună. Odată ajunși la destinație, concurenții au făcut cunoștință cu o altfel de „scoală” – una bazată pe „relația profundă și plină de înțelesuri cu mama-natură: PACHAMAMA”.

Nu mică le-a fost mirarea concurenților când au aflat că parte din ritualul de purificare prin care vor trece presupune mestecarea unor frunze de coca. Pe rând, cu toții au gustat din planta cunoscută pentru proprietățile ei medicale. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 12 complet 5 noiembrie 2023.

Ulterior, cele două prietene și-au primit și numele de botez din tribul Misak: Soare și Lună și au primit plicul pentru următoarea probă: au fost nevoite să învețe mai mulți copii câteva cuvinte în română.

Însă nu toate echipele s-au descurcat la fel de bine pe traseu. Deși primiseră mesajul de la Irina, în limba Misak, Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au reușit să îl descifreze și au rămas mult timp blocați la cazare.

error: Nu copiați de pe acest site!