Love Island Romania Episodul 30 Online 5 Noiembrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 30 de pe 5 noiembrie 2023

În preajma finalei, cuplurile rămase în vilă la love island romania sezonul 1 episodul 30 online 5 noiembrie 2023 au fost supuse la un test destul de greu – cel care dovedește dacă pot sau nu să devină părinți cu acte în regulă! Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 30 complet 5 noiembrie 2023.

​S-a dat startul ultimei săptămâni de Love Island, iar tensiunile sunt din ce în ce mai ridicate în vila din Tenerife. Cuplurile care au reușit să ajungă până aici sunt nevoite să mai treacă un test, poate cel mai dificil de până acum.

Love island romania sezonul 1 episodul 30 de pe 5 noiembrie 2023

Barza le-a adus câte un bebeluș, iar reacțiile tinerilor au fost de-a dreptul fabuloase!

„Mamă! Mi se face rău, cad aici, frate. Eram blocat. Cum să reacționez când îți apare un copil făcut cu o fostă nevastă”, a spus Luis. „Luis și-a văzut viața cum trece prin fața ochilor. Și-a dat seama că nu mai poate fi player și că trebuie să își asume ceea ce a făcut”, a spus Adrian.

Exercițiul de imaginație i-a provocat să vadă lumea prin ochi de părinți, însă un singur cuplu a ieșit câștigător!

​Cele cinci cupluri rămase în vilă au văzut cum este viața de părinte. Doi s-au descurcat mai bine decât ceilalți, așa că au fost nominalizați câștigători. „Dragi mămici și tătici, a venit vremea să-i ducem pe cei mici la bunici! A fost o zi plină și un exercițiu de imaginație bun pentru cupluri, nu-i așa? Cei mai grijulii și dedicați părinți au fost astăzi Alexia și Denis! Felicitări „Am realizat că eu și Alexia ne înțelegem foarte bine și suntem capabili să avem grijă de un copil”, a spus Denis.

​Dragostea adevărată înseamnă, pe lângă multe altele, și sinceritate, iar băieții din vilă au avut șansa să dovedească în fața partenerelor acest lucru. Fetele s-au costumat în polițiste sexy, iar băieții – în deținuți trimiși la interogatoriu.

„Știți jocul hoții și vardiștii? Dacă nu, vă lămurim imediat! Fetelor, astăzi veți îmbrăca uniforma de polițist și veți fi nemiloase cu hoții din vilă! Băieți, cred că v-ați dat seama că despre voi este vorba! Prin urmare, costumați-vă și vă așteptăm la party!”, a fost mesajul primit de concurenți. „Ai fi fost dispus să o alegi pe Nargi la intrarea ta în vilă?”, l-a întrebat Diana pe Luis.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 30 integral 5 noiembrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Cei 10 concurenți rămași în competiție au avut șansa de a se gândi și răzgândi în privința partenerului de cuplu. Primele care au decis cu cine vor să își petreacă ultima săptămână de Love Island au fost fetele și, cu zarurile aruncate, s-au conturat deja cuplurile finale!

„Dacă mi-ar fi spus cineva că voi ajunge în finală și că nu voi simți nimic față de partenerul meu, aș fi râs. De obicei văd tot binele dintr-un om și am ajuns în finală să cunosc și să văd doar răul din partenerul pe care l-am ales două săptămâni la rând.

Sunt fericită cu această recuplare pentru că m-am simțit luată în râs, batjocorită și îmi cer scuze tuturor celorlalți pentru că reacțiile mele nu au fost adecvate”, a spus, printre altele, Diana. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 30 integral 5 noiembrie 2023.