America Express Drumul Soarelui Episodul 33 – 10 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Se schimbă clima, se schimbă peisajul, dar și echipele in noul episod america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 33 online 10 decembrie 2023. Așadar, urmează o ediție cu o dinamică surprinzătoare a competiției: fiecare concurent va avea alt partener cu care va alerga în cursă, iar felul în care vor încerca să se înțeleagă reprezintă în sine o probă. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 33 integral 10 decembrie 2023.

După eliminarea la finalul etapei precedente a echipei formate din Ada și Tony Galeș, pe Dumul Soarelui au rămas cinci echipe: Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu și Sânaziana Negru, Romică și Cătălin Țociu, Giulia și Vlad Huidu, Iulia Albu și Mike. Ei sunt cei care au ajuns în ultima țară a aventurii America Express – Argentina, țara în care se va desfășura și finala.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 33 complet 10 decembrie 2023

Prima etapă din Argentina a venit cu o veste neașteptată pentru echipe. Concurenții au fost întâmpinați cu multă veselie și un dans tradițional zonei în care se află, dar și cu o noutate care i-a amuțit.

Pentru început, Irina Fodor le-a vorbit perechilor de vedete despre tot ce vor vedea în noua țara din America de Sud pe care au ocazia să o viziteze în experiența America Express – Drumul Soarelui. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când fiecare participant a fost pus să danseze alături de un localnic dansator.

„Dragii mei, bun venit în Argentina! Nu știu cât de mult realizați ce înseamnă că ați reușit să ajungeți până aici. Felicitările mele! Săptămâni în șir, peste 2.500 de km, ați cucerit două țări uimitoare de pe imensul continent latin. Și iată-vă în Regatul Soarelui. ” Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 33 online 10 decembrie 2023.

A urmat o misiune care le-a dat mari bătăi de cap. Perechile de vedete au fost puse să completeze un rebus, fiind ajutați de oamenii din Argentina. Nervii și presiunea competiției și-au pus amprenta rapid asupra lor.

De asemenea, unora le-a fost ușor să rezoneze cu noul coleg de echipă, în timp ce alții s-au adaptat foarte greu situației. În plus, din piesaj nu au lipsit nici gesturile neașteptate ale concurenților.

Vlad Huidu l-a surprins pe Romică Țociu cu fapta lui, chiar atunci când au fost puși să găsească numărul de raze ale soarelui de pe steagul Argentinei. Soțul Giuliei Anghelescu a atras imediat atenția unui polițist.

Irina Fodor a fost nevoită să intervină într-o cursă. De altfel, Romică Țociu și Mike au trăit clipe neașteptate în mașina unui localnic atunci când bărbatul a scos pistolul. De asemenea, concurenții au întâmpinat o mulțime de obstacole în lupta pentru primul joc de amuletă din al optulea stage. Unii s-au descurcat de minune în noua formulă, în timp ce alții s-au confruntat cu situații din care le-a fost greu să mai iasă.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 33 online 10 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Printre cei care au avut parte de o zi grea pe taseu se numără Alexia Eram și Sânziana Negru. Cele două concurentele nu au fost atente la misiunile anterioare. Așadar, acestea nu au putut să deschidă seiful oferit de Irina Fodor, după prima probă a ediției de duminică seară, 10 decembrie 2023.

Se pare că matematica nu a fost punctul lor forte, fapt pentru care prezentatoarea TV a apelat la un gest care le-a surprins. Stația a început să sune, iar Irina Fodor a început să vorbească. Vestea pe care au primit-o a adus un zâmbet pe fețele lor. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 33 complet 10 decembrie 2023.