Bravo Tata Sezonul 1 Episodul 8 de pe 10 Decembrie 2023

bravo tata sezonul 1 episodul 8 de pe 10 decembrie 2023

Flavius le spune băieților că va primi de la firma de asigurări 10 mii de euro pentru că i-a fost furată mașina la bravo tata sezonul 1 episodul 8 de pe 10 decembrie 2023. Până ce primește banii, Mario îl îndeamnă să facă un împrumut de 20 de mii de euro de la Chinezu și apoi să-i investească. Ramona este foarte supărată pe Gioni pentru că nu înțelege de ce s-au sărutat în trecut, dar acum totul pare că nu s-a întâmplat. Nu ratati mai jos in reluare noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 8 de pe 10 decembrie 2023.

Banii de la Chinezu au fost investiți în pastile de slăbit care nu au efectul scontat. Acum, Flavius și băieții nu știu cum să facă rost de bani să-i dea înapoi Chinezului. Flavius și-a găsit mașina în stare bună, astfel nu va primi niciun ban de la asigurator. Emi vine ideea de a-i da daună totală mașinii și astfel banii vor veni în urma asigurării. Flavius și prietenii săi se gândesc să îngroape mașina, dar este o muncă mult prea grea astfel încearcă să-i dea foc. Chiar când totul este pregătit, ploaia le pune bețe în roate.

Bravo Tata sezonul 1 episodul 8 de pe 10 decembrie 2023

În fiecare episod, cei patru intră în diverse încurcături, și, totodată, telespectatorii sunt martorii unor scene menite să stârnească emoții și hohote de râs.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind serialul in reluare, mai jos.

Actriţa şi cântăreaţa Ana Odagiu face parte din producția românească „Bravo, tată!”, un serial de comedie ce va stârni hohote de râs, Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Bravo tata sezonul 1 episodul 8 online 10 decembrie 2023..

„Într-o zi, bună zi, aș zice, m-a chemat Domnica la casting pentru un serial. Nu aveam foarte multe informții, dar atunci când am primit textul, mi-aduc aminte că am reacţionat imediat <>. Spun rar asta. Am ajuns, iar acolo m-am întalnit cu Maria Marinescu, cu care lucrasem la Te cunosc de undeva! și cu Bogdan Dumitrescu. M-am bucurat să-i revăd și m-am simțit foarte în largul meu. Am dat castingul cu mai mulți actori, dar cea mai reușită probă a fost cea cu Ștefan Pavel, care, iată, este unul dintre tatici’’, povestește Ana Odagiu despre cum a început ceea ce avea să devină viitorul ei rol în Bravo, tată!.

Încă din primul episod, Răzvan Fodor, interpretul lui Gioni, ajunge, printr-un context de împrejurări să joace rolul Albă ca Zăpada, spre deliciul tuturor celor aflaţi la filmare.

“Ce nu ştiu colegii mei, este că, după ce am trecut de penibilul cu sirena şi flamingo şi ce alte măscărenii am mai purtat în Asia Express, a fost pistol cu capse pentru mine rolul Albă ca Zăpada. Plus că mie îmi face plăcere să mă fac de râs în cadrul din ăsta organizat, aşa că n-am făcut rabat de la nimic în ceea ce priveşte personajul meu! Ce a ieşit, vedeţi, dacă puteţi, printre hohote de râs, duminică, de la 20.00!”, a povestit amuzat Răzvan.

O noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 8 de pe 12 decembrie 2023, poate fi vizionata in reluare, mai jos

Bravo, tată!, noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată! Mai jos poti viziona noul serial de comedie Bravo tata sezonul 1 episodul 8 online 10 decembrie 2023.