America Express: Drumul Aurului – Sezonul 1 Episodul 37 – 19 Martie 2023

america express 19 martie 2023 episodul 37 complet

În seara aceasta la America express episodul 37 sezonul 1 din 19 martie 2023, de la ora 20:00, la a1 începe săptămâna mega finalei. Noi provocări, nervi întinși la maxim și emoții de tot felul se vor regăsi în bătălia pentru ultima amuletă a sezonului, care se va da pe plajele de la Marea Caraibilor.

Itinerarul fabulos, pe teritoriile a 3 țări exotice, Mexic, Guatemala și Columbia, a ajuns în ultima etapă. Zi după zi, săptămână după săptămână, cu doar 1 euro pe zi, fără transport și fără cazare, concurenții și-au testat limitele și au trăit cea mai intensă experiență, explorând locuri fascinante și rezolvând cele mai diverse misiuni.

America Express 19 martie 2023 episodul 37 online

Din cele 9 echipe aliniate la startul competiției, 3 perechi se înfruntă acum pe Drumul aurului: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

La finalul acestei etape, doar 2 perechi se vor întrece pentru marele premiu de 30.000 de euro și trofeul de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România. Astfel, săptămâna mega-finalei America Express episodul 37 le va dezvălui telespectatorilor, pas cu pas, în edițiile difuzate de a1 în seara aceasta, de la ora 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, și duminică, 26 martie, de la 20:00, lupta strânsă a concurenților rămași în competiție pentru mult râvnita victorie pe Drumul aurului.

În ediția America Express sezonul 1 episodul 37 de diseară, Irina Fodor dă startul etapei a zecea pe plajele de la Marea Caraibilor. Miza ediției din această seară este jocul pentru ultima amuletă din acest sezon. Două echipe se vor întrece în acest concurs, Joker-ul fiind cu atât mai râvnit cu cât avantajul său poate aduce echipa câștigătoare cu un pas mai aproape de Marea Finală. Aici pe site, mai jos, puteti vedea america express episodul 37 in reluare difuzata la data de 19 martie 2023.

„Eu nu știu cum am ajuns în etapa a zecea. Cred că mi-am atins apogeul nebuniei”, a spus Cătălin Scărlătescu. „Începe etapa a zecea. Suntem epuizați, nu vreau să mint. Suntem aproape cu motoarele pe roșu, dar foarte hotărâți. E o senzație ciudată, pentru că, în același timp, te și încarcă ceilalți, fiindcă îi vezi – îți vezi competitorii. Și conștientizezi că începe lupta finală, care te ține în priză!”, a mărturisit Cătălin Bordea. „E un pic ciudat, pentru că acum, dacă ești pe locul 3, ești ultimul, de fapt. Deci trebuie să tragem tare!”, a punctat Nelu Cortea.

Începe, așadar, cea mai grea etapă de pe Drumul aurului. Cu fiecare kilometru și fiecare misiune, concurenții simt tot mai puternic presiunea. Se anunță o competiție care nu mai ține cont de alianțe sau prietenii.

Fiecare echipă e gata să dea totul pentru victoria în cea mai periculoasă aventură la capătul lumii! Cum se va desfășura ultima parte a uluitorului traseu spre El Dorado telespectatorii vor descoperi în edițiile America Express difuzate de a1 în seara aceasta, de la ora 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, și duminică, 26 martie, de la ora 20:00. Mai jos puteti viziona gratuit, fara intreruperi emisiunea america express sezonul 1 episodul 37 online 19 martie 2023.