Clanul – Sezonul 2 Episodul 5 Gratuit 19 Martie 2023

clanul 19 martie 2023 sezonul 2 episodul 5

Serialul clanul sezonul 2 episodul 5 continuă duminică 19 martie 2023, de la 20:00, cu un nou episod unde se vor lua decizii importante care pot schimba lucrurile. Tudor va risca să se întâlnească cu Butincă, iar Bebe vrea să pună pe altcineva în locul său, la conducerea Clanului! Nici pentru Costoiu lucrurile nu sunt mai calme, comisarul va face o alegere care îl va afecta planul împotriva lui Măcelaru’.

Clanul sezonul 2 episodul 5 online 19 martie 2023

„Uită-te la mine, nu vreau să mai am de-a face cu tine niciodată. Nu mă suni, nu mă cauți. Mi-e și silă de tine, să nu cumva să mă cauți. Marele șef al Brigăzii de Combaterea Criminalității Organizate e un căcat. Nu te mai agita atât pe lângă Măcelaru că ești penibil”, ce-l va face pe Tudor să-i spună asta lui Costoiu, dar și cum va reacționa comisarul, aflăm in episodul 5 sezonul 2 clanui 19 martie 2023.

Bebe va lua o decizie neașteptată! Vrea să pună pe altcineva în locul lui: „Puterea mea, tu ești. Am îmbătrânit și e greu să te ferești de dușmanii care îți vrea gâtul, să te ferești de Costoiu sau de gunoaie ca Pelicanu`. Vreau să te las pe tine să preiei tu și o să faci treabă bună mai departe. Ai datorie față de mine. Rezolv astea câteva mici, să-ți las curat, să te învăț unde nu știi. Oferta mea ai acceptat-o acum 25 de ani. Eu mi-am făcut partea, acum mai ai tu să ți-o faci. Ce zici? Tot ce-am muncit e al tău. Tot.” Pe cine vrea Măcelaru` să lase în locul său și ce răspuns va primi, vedem duminică in 19 martie 2023.

Tudor a rămas prins în trecut și tot ce vrea este să afle informații despre fratele său, Pavel. Singura lui sursă este Butică, însă omul îl va suna cu un mesaj clar: „M-ai căutat prost și ai făcut gălăgie degeaba și nu m-ai găsit. Până nu decid eu, noi doi nu o să fim față în față”. Cei doi se vor întâlni, în termenii lui Butică, și se va lăsa cu focuri de armă.

Viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt ei pregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau? Nu ratați CLANUL, din 19 martie 2023 pe pro! Va invitam sa vizionati mai jos reluarea serialului clanul sezonul 2 episodul 4 din 19 martie 2023.

Cum vor decurge lucrurile, dar și ce se întâmplă între Ilinca și David, vedem în CLANUL sezonul 2 episodul 5 online din 19 martie 2023, duminică, de la 20:00. Vezi mai jos serialul clanul din 19 martie 2023 in reluare sezonul 2 episodul 5

Va asteptam aici in fiecare duminica seara pentru a vedea un nou episodul din clanul! Toate episoadele pot fi vasute aici pe VeziAici.NET!