Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 10 – 27 Octombrie 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral

Victor îi mărturisește Evei ceea ce simte pentru ea in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 online 27 octombrie 2023, iar Diana recurge la un plan ingenios pentru a sta mai mult în apropierea fostului logodnic. Eva și Victor caută mobila ideală pentru casă. Victor își face griji pentru Eva, deoarece mutarea împreună a venit fără vreun preaviz, iar pe lângă asta au aflat că și bunica lui se va muta în casă. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 complet 27 octombrie 2023.

„Contează ce vreau eu?” îl întreabă Eva supărată. Însă Victor o acuză că e hormonală, iar Eva îi răspunde și mai înfuriată. „Așa o să fie de acum înainte?” o întreabă Victor, însă tânăra îi răspunde sarcastic, dat fiind că se vor muta împreună doar pentru copil. „Scuze, nu știu ce m-a apucat”, îi spune în cele din urmă.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 de pe 27 octombrie 2023

Vlady are din nou fantezii cu Roxana. Se trezește speriat și încearcă să o trezească și pe Flory. „Ți-am zis de atâtea ori să nu mă mai trezești așa brusc”, îi zice soția sa, care s-a speriat când a fost trezită. „Crezi că sunt un ratat?” o întreabă Vlady. Acesta vrea inițial ca Flory să fie sinceră, însă într-un final consideră că e mai bine să îl mintă. „Nu, nu mi se pare”, îi răspunde ea serioasă. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 de pe 27 octombrie 2023.

Doru o vizitează din nou pe Adina, însă acesteia nu i-a trecut supărarea după ce soțul ei a mințit-o. „Vreau să fim iar o familie”, îi spune Ana mamei sale. Adina însă nu îl poate ierta pe Doru pentru că s-a prefăcut, deși acesta i-a spus că a făcut-o pentru a fi aproape de familia sa.

„Poți să iei și paturi suprapuse, nu mă interesează. Auzi, hai să-i întrebăm dacă au și cu trei paturi suprapuse ca s-o invităm și pe bunică-ta cu noi în cameră”, îi spune Eva când Victor îi cere părerea despre un pat ”destul de mare cât să ridice un zic între ei”. „Te-am prins. Știam eu că nu-ți convine”, îi spune Victor. Acesta îi propune să găsească doar o căsuță a lor. „Îi spunem că ne-am hotărât să ne mutăm singuri.”

„Nu, nu mă interesează unde o să mă prefac că sunt căsătorită cu tine”, îi răspunde ea. „Da, n-am ochii albaștri”, comentează tânărul.

Felicia se întoarce acasă și îl găsește pe Dragoș acasă cu Diana. „L-ai abandonat pe soțul meu pentru că nu ți-a mai plătit onorariul”, îi reproșează Felicia lui Dragoș. Însă acesta o convinge că va continua să le ajute, dată fiind „poziția ingrată în care se află Diana”. Femeia își dă seama că Dragoș le șantajează.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 de pe 27 octombrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Sergiu îi spune lui Mircea că Elisabeta se va muta în casa lui, iar cei doi sunt surprinși de Luminița. „Ce cauți cu frati-tu?” îl întreabă pe soțul său. Iar acesta îi spune că mama lor se mută la Sergiu.

„Credeam că te bucuri că nu vine pe capul tău”, îi spune el uimit de reacția soției sale. Luminița consideră că mutarea Elisabetei în casa lui Victor înseamnă că familia lor a pierdut moștenirea.

ara îl salvează pe Mircea, iar acesta îi este recunoscător. Se îmbrățișează în fața lui Vlady, care consideră că Lara este singura care primește milioane și îmbrățișări în familie. În cele din urmă, cei trei se îmbrățișează cu drag. Violeta vrea să afle planul lui Sergiu pentru a o împiedica pe mama sa să se mute la ei. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 online 27 octombrie 2023.

error: Nu copiați de pe acest site!