Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 2 Episodul 1 Online 24 August

lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 de pe 24 august 2023
In aceasta serea, in marea premiera a serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 de pe 24 august 2023, continuă povestea Liei și a lui Petru. Dacă finalul primului sezon i-a ținut pe telespectatori în tensiune, primele episoade vin cu noi provocări și destăinuiri. Episodul 1 începe cu o scenă care repune pe micile ecrane povestea Liei și a lui Petru. Apare Lia care dansează, iar în spatele ei un ecran imens pe care se derulează imagini cu cei doi îndrăgostiți în momentele lor de liniște și fericire.

Medicul îi dă șanse mici de supraviețuire Liei, deoarece a pierdut mult sânge. Trebuie să repete analizele pentru a decide împreună cu Petru dacă o trezesc din comă sau nu. Între timp, Petru retrăiește momentele în care a adus-o pe Lia la spital și avea mâinile însângerate, cum medicul îl anunța că glonțul i-a perforat Liei un rinichi, dar că poate trăi cu unul singur, însă a pierdut mult sânge. Tot atunci i-a spus că singura soluție este coma indusă.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 de pe 24 august 2023

Lia pare să îl audă pe Petru când îi vorbește. Acesta o încurajează să lupte și să treacă împreună peste situația dificilă în care se află. Maria lasă micul-dejun pregătit, iar Gabi se oferă să așeze masa. Ulterior, marcel afirmă că face asta pentru a o îmbuna să nu îi zică adevărul lui Pavel.

“Gabi îi mărturisește Otiliei că a încercat să-l pregătească pe Pavel în privința a ceea ce o să-i spună Dana, însă fata nu i-a mărturisit nimic încă. Otilia îi servește micul-dejun lui Robi și încearcă să termine repede discuția. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 online 24 august 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Otilia se întreabă de ce toată lumea din familie se grăbește să dea pe față toate secretele, iar atunci intră Alice, iar discuția se încheie. Robi îi spune lui Alice că vorbeau despre secrete, subliniind că sunt de oameni mari. Alice declară că nu se miră și întreabă ce se mai întâmplă și ce îi mai ascunde Otilia. Otilia nu înțelege aluzia, iar Alice îi spune știe anumite lucruri doar pentru că e Gabi gură spartă.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 complet 24 august 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Robi întreabă de ce nu vine la masă și Petru, iar Alice îi spune că e la spital, la Lia, pe care o iubește mai mult decât pe ei. Otilia îi atrage atenția, însă Alice îi interzice să-i spună cum să-și crească copilul. Și adaugă că acesta este motivul pentru care toți o părăsesc pe Otilia, inclusiv Pavel și Ema. Gabi îi atrage atenția lui Alice că nu știe când să se oprească. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 de pe 24 august 2023

Ema este dornică se formeze o relație cu tatăl ei, însă Pavel nu vede cu ochi buni această apropiere. Tânăra vrea să afle mai multe despre trecutul lor, despre familia lor și, implicit, despre ea. Simte de la discuția dintre tatăl ei și Otilia că amândoi îi ascund ceva, însă niciunul nu vrea să-i spună nimic.

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 2 al serialului Lia: sotia sotului meu plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 integral 24 august 2023.