Bravo ai stil Sez.8 Episodul 91 A Doua Semifinala 24 August

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
În ediția de astăzi, în platoul Bravo ai stil sezonul 8 episodul 91 online 24 august 2023 s-a desfășurat cea de-a doua Semifinală a competiției. Concurentele au pregătit ținute uluitoare, care au făcut furori în rândul juraților și al telespectatorilor. În timpul defilării lui Iris, toate concurentele, dar și jurații și telespectatorii au avut parte de o surpriză de pomină deoarece printre cele două fete care au însoțit-o pe podium și-a făcut apariția și Constanția, una dintre concurentele care au părăsit cu ceva vreme în urmă competiția.

Vizibil emoționată, Constanția a mărturisit că s-a simțit că în prima ediție, atunci când a pășit pentru prima dată în platoul Bravo, ai stil. Tânăra a recunoscut că i-a făcut o deosebită plăcere să revină pe platourile emisiunii sale de suflet și a acceptat cu drag să o ajute pe Iris în pregătirea momentului ei pentru cea de-a două Semifinală.

Bravo, ai stil 24 august 2023 sezonul 8 episodul 91 online

Întrebată de către Ilinca Vandici de ce a ales să o însoțească pe Iris și nu pe Andreea, fosta concurenta a mărturisit că așa a fost invitația și a acceptat-o fără să stea prea mult pe gânduri. Iris a adăugat că erau cele mai bune prietene înainte că această să fie eliminată, așa cum era și cu Andreea.

În această seară, în cea de-a doua Semifinală a emisiunii Bravo, ai stil, concurentele au pregătit ținute uluitoare care au făcut furori în rândul juraților și cu siguranță au stârnit și admirația publicului.

După ce și-au prezentat în față juraților ținutele realizate pentru Semifinală, concurentele au așteptat cu nerăbdare și cu emoții uriașe să afle clasamentul serii, dar și cine va fi cea care va părăsi competiția.

În cele din urmă, Ilinca Vandici a anunțat cum arată clasamentul în urma notelor acordate de cei trei jurați: Maria s-a clasat pe primul loc, cu 15 puncte, urmată de Iris, cu 14 puncte, pe locul al doilea și de Rebecca pe locul trei cu 13 puncte.

Iar Jasmine s-a clasat pe ultimul loc. Astfel, Maria a fost anunțată că este oficial prima concurentă care a ajuns deja în Marea Finală a sezonului 8 al emisiunii Bravo, ai stil. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 24 august 2023 sezon 8 episod 91 gratuit.

Conform clasamentului din cea de-a doua Semifinală, Andreea și Jasmine au primit din partea juraților câte 9 puncte și au ocupat ultimele locuri și de aceea au fost primele care au intrat în cursa pentru eliminare în această seară.

Ilinca Vandici le-a invitat pe celelalte concurente să facă nominalizări spre eliminare. Cea care a primit cele mai multe nominalizări a fost Rebecca și astfel s-a alăturat Andreei și Jasminei.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 91 integral 24 august 2023, poate fi vazuta mai jos

După câteva momente de suspans, Ilinca Vandici a anunțat că cea care va părăsi competiția cu doar o zi înainte de Marea Finală este Rebecca. În cele din urmă, prezentatoarea TV a subliniat faptul că Maria, Iris, Andreea, Alexandra și Jasmine sunt cele cinci finaliste, care vor intră direct în Marea Finală de maine, de la ora 23:00, la kanal. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil 24 august 2023.