Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 18 Complet 25 Aprilie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Milena, lecție de canto la Bravo ai stil sezonul 8 episodul 18 integral 25 aprilie 2023. Concurenta i-a impresionat pe jurați, care s-au bucurat de prestația tinerei. Concurenta a deschis subiectul despre muzică, așa că Maurice Munteanu nu a stat pe gânduri și a rugat-o pe tânără să cânte ceva.

Convinsă de Maurice Munteanu, Milena l-a acompaniat pe acesta, după care a fredonat câteva versuri din piesa ei preferată. Iar Milena a ascultat îndemnul juratului și a decis să îi încânte pe cei prezenți, dar și pe telespectatori, cu calitățile sale vocale. Chiar dacă nu se așteptau neapărat la acest lucru, jurații au fost plăcut surprinși de prestația tinerei.

Bravo, ai stil 25 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 18 integral

Chiar dacă săptămânile trecute nu i-au adus prea multe steluțe tinerei, iată că zilele acestea a ieșit soarele pe strada Milenei. Cei trei jurați au fost încântați atât de atitudinea optimistă a concurentei, cât și de piesele vestimentare pe care aceasta a decis să le poarte.

Raluca Bădulescu: „Costumul îți vine bine, ca să mai zicem ceva și de ținută, deși simpla ta prezență este suficientă. Pantalonii puteau să fie mai lungi, să acopere pantoful, dar nu e nenorocire. Îți vine bine costumul, e civilizățel. Sexy, propusă, zâmbitoare.”

Ținuta Carinei a fost pe placul juraților. Concurenta a obținut numărul maxim de steluțe din partea juraților. Carina a ales o ținută care a atras atenția celorlalte concurente. Tânăra a purtat o fustă argintie, cu o geantă în aceeași culoare, un tricou alb și mănuși negre, care au devenit piesa de rezistență a ținutei.

La rugămintea Ilincăi Vandici, Sorina și Andreea și-au exprimat părerea cu privire la ținuta Carinei. Chiar dacă acestea au fost încântate în mare parte de outfit, concurentele au subliniat însă că ar fi ales o pereche diferită de încălțăminte.

Carina a reușit să fie pe placul celor trei jurați, care au fost plăcut surprinși de modul în care concurenta a ales să se îmbrace. În final, ținuta Carinei i-a adus concurentei numărul maxim posibil de steluțe, spre marea încântare a aspirantei la titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 25 aprilie 2023 sezon 8 episod 18.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 18 complet 25 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos

Constanția a devenit doamna Munteanu. Tânăra a venit în fața juraților cu un outfit inedit, inspirat chiar de către jurat. Maurice Munteanu reprezintă o inspirație pentru foarte multe persoane în ceea ce privește stilul vestimentar. Iată că și Constanția se află printre persoanele care l-au luat ca sursă de inspirație pe jurat, așa cum a mărturisit chiar ea în ediția din această seară.