Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 48 Reluare 25 Aprilie

survivor romanai 2023 sezonul 4 episodul 48
Ediția de marți seară, survivor romania sezonul 4 episodul 48 online 25 aprilie 2023, a venit la pachet cu nominalizări surpriză. În urma voturilor din Consiliul Tribal, s-a constatat că trei concurenți ar fi mai slabi decât restul, aflându-se acum în pericol de eliminare. Au fost tensiuni maxime în jungla dominicană, în mod special între Robert și Andrei. Iată ce s-a întâmplat!

Atmosferă tensionată în ediția de marți seară, 25 aprilie, la Survivor România sezonul 4 episodul 48. S-a aflat care au fost vedetele care au fost alese pentru a ajunge în Consiliul de Eliminare. Trei dintre ele au fost nominalizate pentru a părăsi reality-show-ul difuzat de pro, însă doar una a primit cele mai multe voturi.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 48 online 25 Aprilie 2023

Daniel Pavel prezintă „Survivor România2023. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni.
Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2. Vezi mai jos noul sezon din survivor romania, survivor romania sezonul 4 episodul 48 online din 25 aprilie 2023

Cine sunt vedetele din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023 Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor la Survivor România 2023 Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Vezi mai jos survivor romania sezonul 4 episodul 48 reluare complet din 25 aprilie 2023

La fel ca și în ceilalți ani, filmările pentru Survivor România 2023 vor avea loc în jungla din Republica Dominicană.
Concurenții ajung pe o plajă protejată din Dominicană, unde nu există tehnologie. Există generatoare uriașe necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri înșirate și băgate în nisip. Camerele, stativele, mixerele și monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare în fiecare dimineață. Vezi mai jos noul sezon din survivor romania, survivor romania sezonul 4 episodul 48 online din 25 aprilie 2023


kepenk tamiri -
twitch viewer bots