Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 37 de pe 22 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Carina a început noua săptămână pregătită la bravo ai stil sezonul 8 episodul 37 de pe 22 mai 2023, să se protejeze de energiile negative din jurul ei. Tânăra a dezvăluit că vrea să ia măsuri pentru a nu se lăsa dărâmată în cazul în care va fi „atacată” de către celelalte competitoare.

Tanara nu a avut parte de o perioadă foarte bună în săptămâna care s-a încheiat, din punct de vedere al calificativelor. Iată însă că acum tânăra a mărturisit că își dorește să ia anumite măsuri, așa că a plecat la o ședință de terapie inedită.

Bravo, ai stil 22 mai 2023 sezonul 8 episodul 37 online

Celelalte concurente sunt convinse că, chiar dacă tânăra nu a precizat nici măcar un nume, Carina s-a referit la unele dintre competitoarele sale în momentul în care a mărturisit că simte că este înconjurată de șerpi.

Carina a ales să iasă din zona de styling cu care i-a obișnuit pe jurați și pe telespectatori și a abordat o ținută diferită de cele pe care le-a prezentat până acum în platoul „Bravo, ai stil!”. Iată însă că look-ul pe care l-a conturat tânăra nu a fost nici pe departe unul câștigător.

Alexandru Abagiu: „Mi se pare că, cu partea de beauty ai reușit să scoți din anonimat o ținută care, după părerea mea, e destul de prăfuită și destul de anostă pentru cum te-ai prezentat tu până acum. Pantalonii nu-mi plac, povestea asta de drapaj pe laterale e ceva rău.”

Raluca Bădulescu: „Sincer, părul zici că ești fetița din The Ring care a ieșit din fântână. Wet look, nebuna era înaintea vremurilor. Costumul nu… Ce e costumul ăsta. Are intenție de băiețel răsfățat care merge pe munte.”

Singura steluță pe care a primit-o Carina în această seară a venit din partea lui Alexandru Abagiu care, deși a precizat că ținuta nu este nici pe departe una reușită, a apreciat modul în care tânăra a conturat partea de beauty.

Iris, pregătită de întâlnire. Tânăra a pus ochii pe un cunoscut streamer din țara noastră și nu a vrut să piardă timpul. De când a intrat în competiția de fashion, Iris a devenit cunoscută unei țări întregi.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 37 integral 22 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Tânăra a observat astfel că are parte inclusiv de susținerea unor persoane publice, chiar dacă nu le cunoaște personal. Astfel, Iris a pus și ochii pe unul dintre aceștia.

De curând, Iris a descoperit că Alex Zlăvog, unul dintre cei mai cunoscuți streameri din țara noastră, ar susține-o pe concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023. Astfel, tânăra aspirantă la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a realizat că vrea să îl cunoască personal pe acesta. De aceea, Iris a decis să preia frâiele, a ales un outfit transparent și foarte provocator și i-a lansat public o invitație pentru o întâlnire cunoscutului streamer.

Iris a pășit emoționată în fața juraților. Iată însă că look-ul pe care l-a realizat aceasta a fost foarte apreciat de către cei trei specialiști, care i-au acordat numărul maxim de steluțe concurentei.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots