Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 25 Online 22 Mai 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 25 de pe 22 mai 2023
În seara aceasta, la Chefi la cutite sezonul 11 episodul 25 online 22 mai 2023, începe cea de-a patra confruntare, iar lupta se anunță a fi aprigă. Surprizele se vor ține lanț în show-ul culinar – atât din partea Chefilor, cât și din partea Ginei Pistol.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 25 complet 22 mai 2023

Toate cele trei echipe au ambiții mari. Concurenții conduși de Sorin Bontea vor să-și păstreze supremația, după două victorii obținute până acum. Echipa lui Florin Dumitrescu visează să reediteze succesul din cel de-al treilea battle, în timp ce tabăra lui Cătălin Scărlătescu are mare nevoie de o victorie care să-i aducă imunitatea în fața probei eliminatorii. Și asta pentru că echipa lui Chef Scărlătescu a primit cele mai grele lovituri săptămâna trecută: cu niciun battle câștigat, a pierdut doi concurenți.

Singura echipă intactă este cea a lui Chef Dumitrescu, în timp ce Sorin Bontea a trebuit să se despartă până acum de un singur concurent. ”Am trecut peste pierderea de săptămâna trecută”, a declarat Chef Bontea, cu referire la plecarea concurentului său, Adrian Hampu. ”Sper că echipa mea a învățat ceva din acea experiență. Ne-a costat cam scump, dar fără sacrificii nu putem ajunge unde ne dorim”, a adăugat el. ”Țin foarte mult la concurenții mei. Trebuie să facem cumva ca această echipă să fie foarte unită. Deja începem să prindem puțină încredere în noi și suntem siguri că se și poate să câștigăm”, a spus Chef Scărlătescu. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 25 integral 22 mai 2023.

Așadar, Chefii și-au ascuțit cuțitele și sunt gata de o nouă luptă culinară – iar primul atac îl va da Sorin Bontea, care în această seară va sparge bomba pe care o deține în arsenalul său, dezvăluind avantajele amuletelor din interior. Nu este singura surpriză din bucătăria Chefi la cuțite în această seară. Unul dintre jurați va lua o decizie care va da peste cap ordinea la bancurile de lucru.

De partea cealaltă, Gina Pistol îi va surprinde pe Chefi cu o nouă provocare în locul ghicitorii, iar proba care îi așteaptă îi va pune în încurcătură. Cel de-al patrulea battle se va dezvălui, așadar, cu mai multă adrenalină în bucătăria show-ului și un grad sporit de dificultate.

Emisiunea chefi la cutite 22 mai 2023 sezonul 11 episod 25, poate fi vazuta mai jos

Ce va descoperi Sorin Bontea în bombă, cine va da o nouă lovitură în acest battle, cui îi va aparține victoria, dar și cine va pleca acasă telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară, la a1 și si in reluare aici pe site, mai jos. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 25 din 22 mai 2023.