Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 47 de pe 5 Iunie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Alexandra a intrat în platou ca un leu în junglă in editia bravo ai stil sezonul  8 episodul 47 de pe 5 iunie 2023! Noua concurentă le-a lăsat cu gura căscată pe celelalte competitoare. Alexandra este cea de-a doua tânără care a intrat de astăzi în competiția „Bravo, ai stil!”, alături de Rebeca.

Tânăra a venit ca o furtună în platoul îndrăgitei emisiuni de fashion, pe ritmuri de manele și cu planuri foarte mari pentru parcursul ei în show-ul vestimentar. Alexandra este make-up artist și are propriul salon, în cadrul căruia își desfășoară activitatea. Încă de la o vârstă fragedă, aceasta a cochetat cu modelingul. Se descrie ca fiind o fire versatilă și cameleonică.

Bravo, ai stil 5 iunie 2023 sezonul 8 episodul 47 online

Încă de când a intrat în platou, Alexandra spune că a observat cum au privit-o celelalte concurente. Aceasta spune că a venit în emisiune pentru a câștiga și pentru a da un nou aer show-ului TV.

Georgiana, look de trei steluțe în această seară. Aspiranta la marele premiu a dat lovitura în prima ediție a noii săptămâni de competiție. În ultima perioadă, jurații au avertizat-o pe Georgiana să iasă din zona stilistică pe care a abordat-o în mare parte de când a intrat în competiție.

Tânăra nu a stat mult pe gânduri și s-a conformat așa că în ediția din această seară a prezentat un outfit cu totul diferit.

Una dintre noile concurente care au intrat în competiția de fashion în această seară a comentat ținuta Georgianei. Tânăra a complimentat trupul de invidiat al competitoarei sale, dar și ținuta a fost pe placul ei. „Arată foarte bine, fizic arăți belisim. Ai un abdomen superb. Îmi place, se vede că ai grijă de tine. Mi-ar fi plăcut să ai un blug mai lung, să-ți văd doar botul de la pantoful ăsta. Părul îți stă foarte bine. Îmi place și cercelul. Ești frumoasă”, a spus Alexandra.

Jurații au fost plăcut surprinși de look-ul pe care l-a prezentat Georgiana în platoul „Bravo, ai stil!”. Totuși, Raluca Bădulescu ar fi preferat ca tânăra să nu fi pus cămașa în compoziția outfitului. Chiar și așa, Georgiana a primit trei steluțe din partea juraților.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 47 integral 5 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Înțepăturile dintre Iris și Andreea continuă. Tinerele au avut un nou schimb acid de replici în culise. De săptămâni întregi, Iris și Andreea își aruncă înțepături una celeilalte.

De această dată, discuția dintre cele două aspirante la marele premiu „Bravo, ai stil!” a pornit de la faptul că, pe parcursul timpului, Iris i-a spus verde în față Andreei că, în opinia sa, competitoarea ei se vede superioară în comparație cu celelalte fete.

Pe de altă parte, în timpul unui testimonial acordat în cea mai recentă gală, Andreea a mărturisit că nu are deloc un aer de superioritate, ba chiar se consideră o persoană modestă, care a pierdut uneori din cauza acestui aspect.