Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 31 Online 5 Iunie 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 31 de pe 5 iunie 2023

Începe o nouă săptămână cu bătălii aprige la Chefi la cutite sezonul 11 episodul 31 online 5 iunie 2023, iar prima seară are un deznodământ cu totul surprinzător. Cei trei jurați și echipele lor intră în cea de-a zecea confruntare culinară cu forțe proaspete.

Pe de-o parte, echipa lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea sunt gata să facă totul pentru o victorie, după ce au simțit gustul dulce-amar al egalității din ediția trecută. „Azi e battle-ul cu numărul 10 – cu Bontea, care-i și întrece!”, a declarat Chef Bontea, plin de entuziasm.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 31 complet 5 iunie 2023

De cealaltă parte, Cătălin Scărlătescu intră în luptă apelând la un truc pentru a atrage vibrațiile bune de partea taberei sale – a hotărât să poarte culoarea lui norocoasă, cea mov, după ce a mai pierdut un om la proba eliminatorie din ediția precedentă. Oare va da rezultate strategia lui Chef Scărlătescu?

Echipele se vor confrunta, în această seară, cu o probă în premieră la Chefi la cuțite, care le va solicita la maximum atenția și memoria. ”Fiți atenți, pentru că veți vedea și auzi o singură dată ceea ce urmează”, i-a avertizat Gina Pistol. ”E clar că e altceva, dar ce Doamne iartă-mă o fi?!”, a fost reacția lui Chef Bontea. ”Wow, e prima oară când se întâmplă asta!”, a spus Chef Dumitrescu. Testul va fi cu atât mai complicat cu cât detaliile care fac diferența vor fi stabilite de trei specialiști, cunoscuți publicului care urmărește emisiunea Chefi la cuțite. Care va fi proba celui de-al zecelea battle telespectatorii vor descoperi diseară. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 31 integral 5 iunie 2023.

Întregul battle, dar și proba individuală eliminatorie care va urma se vor desfășura pe fondul unei presiuni uriașe, create încă de săptămâna trecută de Gina Pistol, care a anunțat că etapa în care vor ieși din concurs câte doi concurenți este foarte aproape. Cu gândul la această amenințare, emoțiile cresc la bancurile de lucru din bucătăria Chefi la cuțite. Deznodământul serii îi va lua, însă, pe toți prin surprindere – cu atât mai mult cu cât va veni după niște momente tensionate.

Emisiunea chefi la cutite 5 iunie 2023 sezonul 11 episod 31, poate fi vazuta mai jos

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, echipa neagră și cea roșie au intrat la duel. Luna Morgaciova a făcut un gest neașteptat față de Amalia Mihart (Esa), iar ceea ce a urmat a fost neașteptat. Camerele de filmat au surprins replici tăioase. De data aceasta, cel de-al zecelea battle a fost câștigat de echipa gri a lui Florin Dumitrescu, așa că la duel au intrat echipa neagră și cea roșie.Înainte de începerea duelului, Luna Morgaciova a refuzat să stea la același banc de lucru cu Amalia Mihart (Esa), iar camerele de filmat au surprins ce replici acide au urmat. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 31 din 5 iunie 2023.