Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 50 de pe 8 Iunie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Alexandra a fost comparată cu o fostă concurentă de Beatrice la bravo ai stil sezonul 8 episodul 50 de pe 8 iunie 2023. Noua concurentă a atras antipatia anumitor colege. De când a intrat Alexandra în competiția de stil, anumite concurente nu au fost foarte încântate de atitudinea acesteia, pe care au catalogat-o drept una de superioritate.

Totuși, tânăra spune că este vorba doar despre foarte multă încredere în propria persoană, nu despre atitudinea de superioritate pe care o invocă Beatrice.

Bravo, ai stil 8 iunie 2023 sezonul 8 episodul 50 online

În opinia lui Beatrice, Alexandra afișează o atitudine similară cu cea pe care o avea Diana, în perioada în care se afla în competiție. Tânăra consideră că noua concurentă se consideră superioară celorlalte aspirante la marele premiu „Bravo, ai stil!”, însă Alexandra a explicat că nu este vorba despre acest lucru./p>

După ce Beatrice a deschis discuția despre modul în care a intrat Alexandra în competiție, noua concurentă a mărturisit că are de gând să își păstreze părerea foarte bună pe care o are despre ea și că nu va lăsa pe nimeni să îi stea în cale.

Look-ul Georgianei, eșec total. Tânăra nu a reușit să îi dea pe spate pe cei trei jurați în această seară. Georgiana a ales să prezinte în această seară o ținută foarte compusă, în care au intrat mai multe piese vestimentare care, potrivit juraților, nu au rezultat în cea mai frumoasă combinație, potrivit juraților.

Tânăra a ales să alăture o fustă neagră, un sacou alb, împreună cu accesorii care aparțin mai multor zone stilistice.

Rebecca și Iris au comentat outfitul pe care l-a conturat în această seară Georgiana. Chiar dacă tinerele au avut și cuvinte bune de spus la adresa ținutei, acestea nu au fost deloc încântate de look-ul final. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 8 iunie 2023 sezon 8 episod 50 gratuit.

Jurații au apreciat faptul că Georgiana a ales piese frumoase, însă modul în care le-a alăturat nu au fost deloc pe placul celor acestora, care au considerat că look-ul tinerei era extrem de aglomerat.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 50 integral 8 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Prin urmare, Raluca Bădulescu, Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu nu i-au acordat nici măcar o steluță concurentei.

Alexandru Abagiu: „O să încep cu partea de beauty. E tipologia J Lo clasică. Cred că ai fi putut să folosești pe zona ei ceva și în zona de păr. Mi-ar fi plăcut ca fusta să fie enormă. Ai grijă cu detaliile astea.”

Maurice Munteanu: „E ceva foarte cască. Mie botinele astea îmi plac enorm, dar astea sunt mama minimalismului belgian. Le-ai pus în cea mai nepotrivită combinație. Ce legătură este între ele și curea? Nici măcar una. Nici poșeta nu se potrivește cu fusta. Ai șapte zone.”