Lia: Sotia Sotului Meu Sez.1 Episodul 22 Online 8 Iunie 2023

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare
În episodul 22 sezonul 1 Lia sotia sotului meu online 8 iunie 2023, răzbunarea își găsește mijloacele perfecte pentru a încurca și mai tare firul narativ al poveștii. Alice ia câteva decizii care fac ca situația să ia o turnură neașteptată. Iată ce s-a întâmplat!

În primele secvențe ale episodului 22, telespectatorii află că Petru a scăpat doar cu câteva zgârieturi în urma exploziei în care a murit inspectorul Florea. S-a trezit în brațele Liei, care era extrem de îngrijorată. „Am crezut că te pierd…”, i-a spus ea. „Ți-am promis că mă întorc mereu la tine, nu?”, i-a răspuns el.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 22 integral 8 iunie 2023

Petru a rememorat scena și și-a adus că minte că în acea seară cineva l-a salvat, explozia lăsându-l inconștient chiar lângă flăcări. Situația a devenit rapid ciudată, după ce Alice a pregătit și micul dejun, pe a-l servi toți trei împreună. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 22 reluare 8 iunie 2023.

În vilă, după dispariția lui Alice, Otilia i-a recunoscut lui Andi ce părere are despre întreaga situație. „E nebună. Ajung să cred că e nebună. Nu mă mai înțeleg cu ea”, a spus ea despre Alice, îngrijorată, după ce aceasta a fugit din spital. În afacerile clanului Rocca, Mira este bănuită de către Tavi că a ajutat-o pe Carla să îl elibereze pe Petru.

La masa în familie, Pavel i-a recunoscut lui Gabi că își dorește să îi ceară Danei testul de paternitate. „Casă de nebuni!”, a concluzionat Otilia. Pavel a vizitat-o pe Dana pentru a-i comunica dorința lui, însă aceasta nu a reacționat prea bine atunci când i s-a pus la îndoială credibilitatea. Spre amuzamentul lui Gabi care a urmărit întreaga scenă ascunsă după un colț de casă, la final, Danei i s-a făcut rău și a vomitat peste Pavel.

Gabi a încercat să o intimideze pe Lia, însă în scurt timp replica ei s-a întors împotriva sa. „Alice și Petru au un copil împreună, asta îi va lega toată viața”, a spus Gabi.

Andi i-a cerut, pe un ton amenințător, ajutorul lui Răzvan în situația cu Alice. „Are nevoie de timp să proceseze tot ce i s-a întâmplat”, a răspuns Răzvan. Între timp, Petru și Lia au adus-o pe Alice acasă. „Trebuie să îl opresc pe Rocca, am nevoie să stau puțin singur”, i-a spus Petru Liei. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 22 complet 8 iunie 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 22 online 8 iunie 2023 poate fi vizionat mai jos

Petru l-a pus și Pavel la curent cu cele întâmplate. „Rocca la omorât pe Florea din cauza mea, pentru că m-a ajutat”, a spus el, simțindu-se vinovat. Petru i-a povestit fratelui său și cine l-a salvat, iar Pavel și-a dat rapid seama că este vorba despre tatăl lor.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 22 integral 8 iunie 2023.