Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 56 Gala 11 de pe 17 Iunie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Georgiana a respectat tema galei de sâmbătă seara la bravo ai stil sezonul 8 episodul 56 gala 11 de pe 17 iunie 2023 iar notele au fost pe măsură. Concurentele nu au fost la fel de impresionate! Ioana i-a declarat colegei sale că nu îi place partea de jos a rochiei pe care a ales-o, deoarece o duce cu gândul la o draperie.

Georgiana a avut o ținută bună în ediția concept din această seară, iar jurații au apreciat faptul că a respectat tema.

Bravo, ai stil 17 iunie 2023 sezonul 8 episodul 56 online

Concurentei de la Bravo, ai stil 2023 i s-a atras atenția cu privire la accesorizare, unde puteau exista anumite modificări. În ultimele ediții, ținutele Georgianei au fost tot mai criticate de către jurați. Notele primite de Georgiana în gala din această seară au fost: Alexandru Abagiu- 4, Raluca Bădulescu- 3, Maurice Munteanu- 3.

Maurice Munteanu: E bună intenția, mie mi se pare că ești în temă, dar scârțâie la a accesorizare. Rochia trebuia să fie ori lungă, ori mult mai scurtă. Inelele alea sunt simpatice. Ești imprevizibilă.

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 și-a ținut promisiunea față de Rebecca! Concurenta a pierdut o provocare lansată de colega ei, motiv pentru care s-a ținut de cuvânt și a machiat-o în gala din această seară, 17 iunie 2023. Alexandra și-a pregătit totul din timp și a venit deja machiată la filmări, pentru a avea destul timp să o pregătească pe colega ei pentru moment. Alexandra a mărturisit că s-a machiat singură cu noapte înainte pentru gală, pentru a avea timp să o machieze și pe Rebecca.

Câștigătoarea ediției concept, cu tema „Candyland”, a fost Alexandra, urmată de Jasmine și Rebecca. Andreea a avut cel mai mic calificativ, motiv pentru care a fost prima concurentă care a fost propusă spre eliminare. Ei i s-au alăturat Ioana, care s-a clasificat pe ultimul loc în clasamentul steluțelor, și Georgiana, care a fost votată de către celelalte concurente.

Andreea, Ioana și Georgiana au fost concurentele care au ajuns în pericol de eliminare în ediția concept de sâmbătă, 17 iunie 2023. Concurenta cu cele mai multe voturi a fost Andreea, fiind o diferență colosală între cele trei. Ioana a avut 1,2% din voturi, motiv pentru care a fost eliminată din competiție. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 17 iunie 2023 sezon 8 episod 56 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 56 integral 17 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Ioana a părăsit competiția Bravo, ai stil 2023! Concurenta a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Aceasta a mărturisit că s-a bucurat de această experiență, din care a avut de învățat, și le mulțumește juraților pentru toate sfaturile.