Mireasa Sezonul 7 Episodul 111 Integral 19 Iunie 2023

mireasa 19 iunie 2023 sezonul 7 episodul 111
Astazi, la mireasa sezonul 7 episodul 111 integral 19 iunie 2023, telespectatorii au aflat că Mihai a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Momentul cererii a fost unul „la înălțime”. După o perioadă în care Hatice s-a tot așteptat să fie cerută de Mihai și la fiecare date a avut un bagaj pentru hotel la purtător, tânărul a reușit să-și surprindă iubita cu o cerere memorabilă, la mare.

Mihai și Hatice au sărbătorit logodna la hotel și după noaptea petrecută împruenă s-au arătat foarte fericiți. Mihai a cerut-o în căsătorie pe hatice după un salt cu parașuta. Cei doi au avut parte de o noapte la hotel. Cei doi au apucat să-și ia halatele pe ei înainte de a deschide ușa și au mărturisit că „zodiile sunt compatibile”.

Un cuplu din casa Mireasa nu a mai ținut cont de camere. Maria și Antonio și-au dat frâu liber sentimentelor. Antonio și Maria au dormit împreună și au avut gesturi tandre, iar băiatul a mărturisit că va încerca să găsească o soluție pentru a putea să întrețină relații intime cu logodnica lui. Cei doi au găsit un loc aproape ferit de camere, însă mișcările și cuvintele lor s-au auzit.

Mireasa sezonul 7 episodul 111 complet 19 iunie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 19 iunie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 111 din 19 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.