Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 64 Complet 28 Iunie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Rebecca de la Bravo ai stil sezonul 8 episodul 64 complet 28 iunie 2023 s-a inspirat din ținutele purtate de David Bowie în ediția din această seară. Vezi aici mai jos in reluarea episodului ce părere au avut jurații!

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a avut o sursă de inspirație clară în look-ul prezentat în această seară! Concurenta din sezonul 8 a adus în platoul emisiunii o reinterpretare a cântărețului David Bowie. Look-ul concurentei a fost apreciat de cei trei jurați, dar și de colegele ei de platou. Rebecca a fost lăudată pentru curajul ei de a experimenta din mai mult zone stilistice diferite.

Bravo, ai stil 28 iunie 2023 sezonul 8 episodul 64 online

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a fost lăudată de jurați pentru reinterpretarea ei, dar și modul în care look-ul a fost susținut din punct de vedere cromatic. Concurenta a primit trei steluțe din partea celor trei jurați.

Raluca Bădulescu: Ce personaj ți-ai găsit! Nu mi-aș fi pus sandale, dar îmi place mult costumul. Ideea în sine, machiajul, steagul, tot ce ai pe tine. Avem în seara asta un personaj. Ai recreat un personaj și nu orice personaj. Bravo!

Alexandru Abagiu: Urâțele rău sandalele, dar ce ai făcut în această seară cu David Bowie m-a dat pe spate. Îmi place foarte mult interpretare, pentru că nu e chiar unu la unu. Îmi place și cut-ul costumul. Nu știu dacă știi, dar David Bowie a fost cumva o sursă de inspirație pentru personajul Joker. E un look foarte bine susținut. Touch-ul de portocaliu pe care îl ai la păr este incredibil. Îmi place foarte mult povestea de albastru la ochi, părul și machiajul se ajută unul pe altul.

Maurice Munteanu: Deși sandalele sunt urâte, ele se încadrează într-o anumită estetică. Nu mi le-aș lua eu pentru mine, dar în contextul acesta mi se pare că dă ceva din zona de ’70. Superbisim. Bravo!

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a primit două steluțe în ediția din această seară. Ce sfat i-a dat Alexandru Abagiu? Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a intrat recent în competiție și este hotărâtă să le demonstreze juraților că este versatilă și că are stil. În ediția de miercuri seara, 28 iunie 2023, noua concurentă a avut un look simplu din punctul de vedere al colegelor ei de platou. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 28 iunie 2023 sezon 8 episod 64 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 64 integral 28 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a primit două steluțe în această seară, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.

Maurice Munteanu nu a fost convins de ținuta concurentei, în special din cauza faptului că a combinat mai multe texturi care nu se potrivesc între ele. Alexandru Abagiu a sfătuit-o pe concurentă să facă o schimbare în ceea ce privește machiajul. El i-a oferit-o ca sursă de inspirație pe Demi Moore, deoarece i se pare că seamănă cu celebra actriță.