Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 18 de pe 28 Iunie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 18

În cel mai nou episod al serialului Lectii de viata sezonul 8 episodul 18 de pe 28 iunie 2023, este prezentată povestea lui Benone Claporeanu, un afacerist putred de bogat, în vârstă de 48 de ani. Acesta este căsătorit cu Adriana și alături de ea decide să se mute într-o nouă locuință mult mai spațioasă. În momentul în care se află cu bagajele la ușă, Ion, un om de 54 de ani îl roagă pe antreprenor să își oprească afacerea deoarece îl aduce la sapă de lemn. Bineînțeles că Benone nu ia în calcul spusele acestuia și își continuă planurile.

După ce s-a mutat alături de soția lui, cuplul plin de bani a decis să își angajaze o menajeră: pe Suzana. Femeia și afaceristul se îndrăgostesc, iar de aici urmează o poveste plină de suspans.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 18 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 18: Menajera

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 18 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”


error: Nu copiați de pe acest site!