Bravo, ai stil! – Sezonul 8 Episodul 7 – 10 Aprilie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Constanția, prinsă pe picior greșit de Maurice Munteanu! Tânăra s-a prezentat în fața juraților cu un detaliu în plus la outfit-ul dorit.

În episodul 7 sezonul 8 bravo ai stil din 10 aprilie 2023, Constanția s-a decis să lase inhibițiile și a propus o ținută extrem de sexy. Chiar dacă tânăra și-a dorit ca, prin outfit-ul ei să îi cucerească atât pe jurați, cât și pe telespectatori, iată că ținuta acesteia a întâmpinat câteva probleme.

Bravo, ai stil 10 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 7 reluare

Constanția s-a aranjat și s-a pregătit să meargă la o petrecere, unde urma să aibă parte de o adevărată revelație.
Iată însă că, până acolo, concurenta a ajuns în platoul „Bravo, ai stil!”, unde ochii ageri ai lui Maurice Munteanu nu au scăpat nici cel mai mic detaliu. Astfel, juratul a observat că pe talpa pantofilor Constanției, pe care tânăra a dezvăluit că i-a împrumutat de la o altă persoană, se găseau încă etichetele încălțărilor.

Ținuta Constanției i-a adus două steluțe concurentei, pantofii în cauză nu au reușit să îi impresioneze nici pe jurați și nici pe celelalte concurente. Nici outfit-ul final al aspirantei la titlul de „cea mai stilată femeie din România” nu a reușit să impresioneze așa cum tânăra și-a dorit.

Iată însă că, în final, aceasta a reușit să obțină două steluțe din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu.

Bravo, ai stil 10 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 7 i-au mărturisit Carinei că are un trup sculptat și că, în cazul ei, frumusețea fizică reprezintă un atu.
Iată însă că tinerei nu îi place deloc să fie văzută doar o femeie frumoasă, ci își dorește să îi fie observate și celelalte calități.

Discuțiile despre posibilele etichete pe care le-ar fi primit Carina fără voia sa au ajuns și la urechile Ilincăi Vandici, care a vrut să se facă lumină în această situație și care a întrebat-o pe Carina cine este cea care ar fi catalogat-o într-un fel sau altul pe aceasta.

Ilinca Vandici: „Au tot persistat discuțiile despre aspectul tău fizic. Despre frumusețe s-a mai vorbit în culise. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 10 aprilie 2023 sezon 8 episod 7 gratis.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 7 online 10 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos


error: Nu copiați de pe acest site!