Survivor Romania – Sezonul 4 Episodul 41 – 10 Aprilie 2023

survivor romanai 2023 sezonul 4 episodul 41
În această seară, concurenții vor avea parte de noi provocări la survivor romania sezonul 4 episodul 41 online 10 aprilie 2023 și vor da totul pe traseu pentru a câștiga recompensele anunțate de prezentatorul reality show-ului.

Tot în ediția de luni, în trib vor apărea noi conflicte în tribul Taino. Din această cauză, Andreea Moromete își pierde răbdarea și are o reacție foarte dură: “Mi-e silă de oameni. Nu suport falsitatea”.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 41 complet 10 Aprilie 2023

Cu toate pe pe insulă există tensiuni, concurenții vor uita de toate în momentul în care vor afla miza serii de Jocul de Recompensă anunțat de Daniel Pavel. Înainte de aceasta, jucătorii vor lupta încă o dată pentru rolul de căpitan.

Jocul de Recompensă nu este singurul care va deschide săptămâna de joc de la Survivor. Ziua va continua și cu un Quiz Game, iar recompensa va fi ceva de mâncare.

Din ianuarie, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un nou sezon din „Survivor România” mai tare ca niciodată. Cei 24 concurenți vor începe, în curând, lupta pentru titlul de Survivor. Un format care te scoate din zona de confort. Un show care este trăit cu sufletul la gură de către toți telespectatorii.
Competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului este tot mai aproape de revenire.

Cine sunt vedetele din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023 Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor la Survivor România 2023 Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Vezi mai jos survivor romania sezonul 4 episodul 41 integral din 10 aprilie 2023

La fel ca și în ceilalți ani, filmările pentru Survivor România 2023 vor avea loc în jungla din Republica Dominicană.
Concurenții ajung pe o plajă protejată din Dominicană, unde nu există tehnologie. Există generatoare uriașe necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri înșirate și băgate în nisip. Camerele, stativele, mixerele și monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare în fiecare dimineață. Vezi mai jos noul sezon din survivor romania, survivor romania sezonul 4 episodul 41 reluare din 10 aprilie 2023